adamscool 12.10.2015 08:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2015 Mam pytanie jutro chcę robić próbę szczelności ogrzewania podłogowego. Czy po tej próbie mogę zagrzać piec i podać ciepłą wodę na pętle z podłogi. Po pozytywnym wyniku chcę umawiać się na wylewki.Może pytanie już było ale nie umiem znaleźć.Pozdrawiam adam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gersik 12.10.2015 09:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2015 Czy po tej próbie mogę zagrzać piec i podać ciepłą wodę na pętle z podłogi. A po co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adamscool 12.10.2015 10:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2015 no właśnie nie wiem po co to grzac. tak pytam czy mozna i czy sa jakies przeciw wskazania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KAN-therm 13.10.2015 19:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2015 Nie ma przeciwwskazań do uruchomienia instalacji, pytanie tylko czy jest sens. Na pewno instalację będziesz musiał uruchomić po wylaniu jastrychu, w celu jego wygrzania, to proponuje wykonać solidnie i nie oszczędzać na opale. Przy wylewaniu jastrychu w instalacji musi być utrzymywane ciśnienie około 3 bar. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts