MarysiaMarysia 12.10.2015 17:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2015 Szanowni Państwo, mam za sobą przykre doświadczenia z serią łazienkową Grundtal z Ikei. Po około roku na stali zaczęły pojawiać się małe plamki rdzy a powierzchnia stała się szorstka. Jakby ta nierdzewna stal ikeowska trochę kiepska ... Teraz rozglądam się za czymś prawdziwie nierdzewnym ale w rozsądnej cenie. Nie interesują mnie wieszaki czy haczyki za kilka stówek bo nie mam takich funduszy.Czy możecie polecić mi jakąś serię, producenta sprawdzonego, takie akcesoria które sprawdzą się w łazience i nie będą rdzewieć - za wyjątkiem białego plastiku. Biały plastik nie będzie pasował do mojej łazienki. Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dymitr 01.11.2015 22:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2015 Łazienka to oczko w głowie mojej żony, ale ona wszystlo zamawia ze sklepu internetowego. parę rzeczy też do kuchni tam kupiła, co jak co, ale faktycznie ta łazienka.plus promocje ma spoko i szybko kurier przywozi towar, spróbuj poszukać sobie tam, my juz mamy zaufanie do nich bo jak mówię, co rusz coś się stamtąd domawia- na pewno będziesz zadowolona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Niureczka 02.11.2015 09:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2015 podepnę się pod temat, moje koszyczki na przybory pod prysznicem są pokryte rdzą i szukam zamiennika w przystępnej cenie zerknęłam na stronę lazienki.plus, jest tam spory wybór ale nie bardzo wiem jakie właściwości, z czego powinien być taki koszyk zrobiony żeby nie dopadła go rdza:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarysiaMarysia 12.01.2016 12:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2016 łazienka.plus promocje ma spoko i szybko kurier przywozi towar, spróbuj poszukać sobie tam poszukałam, znalazłam w fajnej cenie akcesoria Grohe, zamówiłam, odebrałam w paczkomacie płacąc 14 zł za przesyłkę a i tak wyszło o wiele taniej gdybym takie same wieszaczki i drążki Grohe kupiła u siebie w stacjonarnym sklepie. Jestem zadowolona. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
justynkamm 14.01.2016 16:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2016 Ja dopiero w następnym roku biorę się za remont łazienki ale mi się podoba twoi-architekci.pl/wp-content/uploads/2014/03/nowoczesna-lazienka-w2-1023x535.jpg coś takiego – stonowana A w ogóle jakiej wielkości łazienkę masz, jakieś określone kolory, styl ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts