r_33 12.10.2015 17:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2015 Witam wszystkich.To mój pierwszy wpis tutaj:) Mam małą niepewność odnośnie zmywarki wolnostojącej.Sprawa wygląda następująco:Mam wykończoną kuchnię i zostawione miejsce na zmywarkę wolnostojącą 45cm szer.Problem (chyba) jest w tym, że jak dziś zmierzyłem to dziura ma szerokość 44,7 - 44,8 cm.Jutro zamierzam kupić taką zmywarkę :http://www.bosch-home.pl/produkty/zmywarki...E08EU.html#tab2Jej szerokość według opisu to 45 cm.I tutaj moje pytanie - Czy ona zmieści się w tej wnęce?? Czy ona rzeczywiście ma równe 45 cm czy może troszkę jest węższa, bo jak nie to będę miał problem z wciśnięciem jej do tej wnęki.Bo tak na wcisk to trochę strach, bo pewnie by się dało ale i pewnie bym pogiął trochę blachę zmywarki.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
r_33 16.10.2015 16:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2015 Ale odpowiedzi, że aż nie mam pojęcia od której zacząć czytanie...:/Zmywarka kupiona i na szczęście się zmieściła.Tak z ciekawości pomierzyłem kilkanaście modeli i ich szerokość waha się pomiędzy 44,5 cm - 44,8 cm.Może się to komuś przyda.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts