buncol7 12.10.2015 17:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2015 (edytowane) Witam Jako nowy użytkownik forum pragnę jeszcze raz gorąco przywitać wszystkich Forumowiczów! Mając na uwadze jak nieocenioną skarbnicą wiedzy oraz doświadczeń jest to forum, mam nadzieję uzyskać odpowiedź na kilka nurtujących mnie pytań. Rozważam budowę domku letniskowego z firmą ze Zgierza. Jeżeli budowaliście z nimi proszę o wasze opinie dotyczące jakości wykonania oraz współpracy z tą firmą. Będę wdzięczny za wszelkie sugestie. Dzięki z góry Edytowane 28 Października 2015 przez buncol7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
buncol7 27.04.2017 21:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2017 Witam Mogę po zakończeniu budowy potwierdzić że firma solidna dokładna terminowa. Gorąco polecam!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts