TomaszLbn 12.10.2015 19:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2015 Witam. Jestem w trakcie odnawiania kuchni. Podczas zdzierania farby ze ścian na ostatniej napotkałem na "dziwną" warstwę pod farbą. Jest: żółtawa, śliska (farbę z niej łatwiej zdziera się mokrym druciakiem niż szpachelką) , chropowata i bardzo trudna do zeskrobania. Coś takiego: Powiedzcie mi proszę co z tym zrobić? Czy: 1. Jakoś jednak to zeskrobać (choć będzie bardzo ciężko...) 2. Zostawić i wtedy a) jako że powierzchnia jest chropowata - najpierw cienka warstwa gładzi potem farba (jeżeli tak to przed gładzią grunt? - nie wiem czy to "przyjmie" w ogóle) b) bezpośrednio na to farba w nadziei że ona wyrówna (zakładam że to zła myśl...) Z góry dziękuje . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jerzy hajkowski 12.10.2015 21:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2015 ktos wygladzil tynk glina Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts