coolin78 13.10.2015 16:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2015 Witam,Wybraliśmy drzwi wejściowe Wikęd TP kolor Antracyt i szukamy bramy garażowej segmentowej w jak najbardziej zbliżonym kolorze antracyt. Przymierzaliśmy w salonie do drzwi wzornik od Wiśniowskiego i ich antracyt jest ciemniejszy. Proszę napisać lub wrzucić zdjęcia jakie macie bramy garażowe dobrane do tych drzwi.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ClNEK 13.10.2015 20:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2015 Nie mam porównania na zdjęciach ale przyglądnij się Novofermowi i ich kolorowi satin gray. Mój klient miał takie zestawienie i nie widziałem różnic. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rafla 14.10.2015 13:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2015 Porównaj do Hormann Sandgrain RAL7016. Ja czekam na taki zestaw, podobno są*podobne. Mogę potwierdzić*za jakieś 3 tygodnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
link2jack 14.10.2015 15:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2015 Mi do gładkiego antracytu z schuco bardziej pasowało Satin Dark Grey z Novofermu. Na końcu zamawiałem drzwi wejściowe z Wikędu (a tu był tylko jeden antracyt). Dla mnie satin gray z novofermu byl bardziej szary niż antracytowy. Może na kolorach się nie znam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ClNEK 15.10.2015 07:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2015 Co innego dopasować do okleiny antracyt na oknach a co innego do malowanych drzwi metalowych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kejt_R 15.10.2015 07:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2015 Ja mam drzwi Wikęd w antracycie i bramę Wiśniowskiego. Kolory się różnią, ale u mnie tego za bardzo nie uchwycisz, gdyż drzwi i brama są od siebie oddalone. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
finlandia 15.10.2015 08:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2015 Fakt, w przypadku antracytu na drzwiach Wikęd może się pojawić mały problem z dopasowaniem do okien czy bramy, bo okleina antracyt ma widoczną fakturę przypominającą drewno a na Wikędach to taka leciutko chropowata stal. Jakąś opcją jest wybór bramy w okleinach "gładkich" lub tzw. malowanie strukturalne (obie opcje droższe). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kejt_R 15.10.2015 15:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2015 (edytowane) Na zdjęciu widać różnicę kolorów - drzwi Wikęd, okienko naświetlające również Wikęd, brama garażowa Wiśniowski - antracyt. Z bliska nie wadzi, bo trzeba by mieć bardzo rozbieżnego zezola, żeby porównać Wiele zależy od tego, jak pada światło, więc te różnice są dla mnie akceptowalne. Edytowane 15 Października 2015 przez Kejt_R dodanie zdjęcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
theme 23.10.2015 10:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2015 link2jack - zawsze możesz iść w drugą stronę, czyli zamówić bramę w kolorze RAL ...... i w tym samym kolorze zamówić drzwi Wikęd również malowane w kolorze RAL ......... . A jak Ci środek domu nie pasuje to robisz w 2 kolorach drzwi CAMELEON i gra gitara. Dla mnie szary to szary ale skoro widać różnicę to musisz skontaktować się z jakąś kobietą aby Ci pomogła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts