sebaele 13.10.2015 16:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2015 Witam serdecznie, jakiś czas temu wymieniłem wannę na nową. Oczywiście po wstawieniu stabilnie wanny musiałem postawić ściankę po czym ją wykafelkować. Również wykafelkowałem podłogę. Nad wanną znajdują się kafelki a reszta ścian pokryta jest panelami. Podczas cięcia kafelek używałem tylko kątówki. Jak wiadomo cięcia takie są poszarpane. Podczas kafelkowania pozostawiłem szczeliny w narożach między ścianą a wanną i między zabudową a podłogą. W niektórych miejscach jest większa szczelina a w niektórych mniejsza ale nie przekraczająca ponad 0,5m. Szczeliny chciałem wypełnić sylikonem ale fatalnie to wychodzi, nierówna spoina . Chciałbym zapytać czy takie naroża muszą być wypełnione sylikonem czy mogą być wypełnione fugą? Bardzo proszę o szybką odpowiedz. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts