bartek360 13.10.2015 18:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2015 (edytowane) Witam wszystkich. Mam do was pytanie bo na pewno posiadacie większą wiedzę niż ja.Mam w piwnicy piec Kostrzewa warmet 200 ceramik troche męczące jest że ciągle trzeba rozpalać i dokładać a na dodatek zejście do piwnicy mam na podwórku. Posiadam w piwnicy drugie wolne pomieszczenie gdzie mógłbym podłączyć drugi piec i teraz jaki byście polecili piec na pelet lub eko groszek do 6 tys ?. Dom jest podzielony w pionie ja mieszkam na górze inna rodzina mieszka na dole oczywiście każdy ma osobne piwnice. Dom nie ocieplony grube mury okna plastikowe okolo 100 m. Edytowane 13 Października 2015 przez bartek360 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SUSPENSER 15.10.2015 12:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2015 Podstaw dane domu pod linkiem: http://www.cieplowlasciwie.pl/start i wklej link do strony z wynikiem. Chcesz ogrzewać tym kotłem cały dom czy swoją połowę ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts