aniewa 14.10.2015 14:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2015 Witam! Dziś montują u mnie białą kuchnię w połysku. wszystko jest ok...poza jednym nie podobają mi się za duże szpary przy zmywarce czy tak to musi być akurat wykonane...bo tak montuje się zmywarki do zabudowy? czy muszę się przyzwyczaić do tego widoku? jestem wściekła...bo jak oglądałam kuchnię koleżanki....nie zauważyłam tego... i teraz jestem zła..ze tak mam...a stolarz twierdzi że tak to musi być bo incaczej nie otworzę zmywarki zaraz wkleję fotkę z góry dzięi za odpowiedzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniewa 14.10.2015 14:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2015 http://images67.fotosik.pl/1258/09b1ec943c726556med.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
arek570 14.10.2015 16:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2015 Na zdjęciu te szpary nie wyglądają na za duże. Pytanie jak duże są w rzeczywistości? Jeśli nie większe niż 3-4mm to jest ok. Można drzwiczki po bokach podregulować jak bardzo Ci to przeszkadza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juniorka 15.10.2015 12:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2015 Też mam zmywarkę w zabudowie, ale szpary nie rzucają się tak w oczy, jest to po prostu jedna szafka z wielu, nikt się nie domyśli, że w tym miejscu mam zmywarkę. Może u ciebie stolarze zrobili ciut za wąski front (o kilka mm), a teraz, żeby wybrnąć z kłopotu mówią, że to po to, by zmywarka się otwierała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juniorka 15.10.2015 12:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2015 Aniewa, też mam zmywarkę w zabudowie, ale szpary nie rzucają się tak w oczy, jest to po prostu jedna szafka z wielu, nikt się nie domyśli, że w tym miejscu mam zmywarkę. Może u ciebie stolarze zrobili ciut za wąski front (o kilka mm), a teraz, żeby wybrnąć z kłopotu mówią, że to po to, by zmywarka się otwierała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzabij 15.10.2015 14:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2015 Front jest zazwyczaj o 4mm węższy od korpusu. Tyle zupełnie starcza aby wszystko ładnie się otwierało. Zmierz ile szerokości ma ten front; zmywarka widzę że 45cm więc front powinien mieć jakieś 446mm szerokości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniewa 16.10.2015 14:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2015 Front jest zazwyczaj o 4mm węższy od korpusu. Tyle zupełnie starcza aby wszystko ładnie się otwierało. Zmierz ile szerokości ma ten front; zmywarka widzę że 45cm więc front powinien mieć jakieś 446mm szerokości. ok..jest ze szerokością.. chodziło mi o szparkę na dole:) ale przewertowałam forum i znalazłam odp. wystarczyło cofnąć cokół zeby szpara nie była widoczna poprawili i teraz w odbiorze jest ok wyszło tak http://images68.fotosik.pl/1264/918e31b8e017b5bbmed.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts