LFC 14.10.2015 14:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2015 Witam, potrzebuję kupić jakieś ogrzewanie do pokoju 20m2. Zależy mi tak naprawdę tylko na tym, żeby grzać wieczorem i weekendy. Oczywiście zależy mi na tym żeby jak najmniej za to płacić więc cokolwiek na prąd odpada. Co w takim wypadku mógłby kupić? Myślałem wstępnie nad promiennikiekm gazowym, czy jest to jakieś wyjście? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Liwko 14.10.2015 14:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2015 Witam, potrzebuję kupić jakieś ogrzewanie do pokoju 20m2. Zależy mi tak naprawdę tylko na tym, żeby grzać wieczorem i weekendy. Oczywiście zależy mi na tym żeby jak najmniej za to płacić więc cokolwiek na prąd odpada. Co w takim wypadku mógłby kupić? Myślałem wstępnie nad promiennikiekm gazowym, czy jest to jakieś wyjście? A co znajduje się z każdej strony tego pokoju? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
LFC 14.10.2015 15:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2015 Z jednej strony są okna, szerokość ok. 3 metry a 3 pozostałe ściany są z cegły, grubości ok. 20 cm. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Liwko 14.10.2015 17:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2015 Z jednej strony są okna, szerokość ok. 3 metry a 3 pozostałe ściany są z cegły, grubości ok. 20 cm. A za tymi ścianami czy ktoś grzeje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
firewall 14.10.2015 18:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2015 Witam, potrzebuję kupić jakieś ogrzewanie do pokoju 20m2. Zależy mi tak naprawdę tylko na tym, żeby grzać wieczorem i weekendy. Oczywiście zależy mi na tym żeby jak najmniej za to płacić więc cokolwiek na prąd odpada. Co w takim wypadku mógłby kupić? Myślałem wstępnie nad promiennikiekm gazowym, czy jest to jakieś wyjście? Kupujesz http://www.pajaksport.pl/media/catalog/product/cache/1/image/9df78eab33525d08d6e5fb8d27136e95/r/a/radical_h16_nr1_1.jpg nie musisz stosować ogrzewania nawet weekendowo. Będzie najtaniej! I w dodatku wspierasz polską firmę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
firewall 14.10.2015 18:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2015 OK. Koza na drewno. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Konto usunięte_1* 14.10.2015 20:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2015 promiennik podczerwieni powinien załatwić sprawę dokładnej nazwy tego nie znam ale wieszasz to pod sufitem i gitara Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
klaudiusz_x 14.10.2015 21:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2015 A co znajduje się z każdej strony tego pokoju? Brak odpowiedzi. Ponadto te 3 metry okna także dają do myślenia... Reszta? promiennik podczerwieni powinien załatwić sprawę dokładnej nazwy tego nie znam ale wieszasz to pod sufitem i gitara cokolwiek na prąd odpada. Jest tu na forum taki wątek o najtańszym ogrzewaniu. Można tam zerknąć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
LFC 18.10.2015 11:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2015 Cały piętro jest moje, ponad 50m2 ale mnie nie ma cały dniami i mi się nie opłaca grzać węglem bo wyszłoby mi 200zł. Chcę wieczorem przyjść i po prostu sobie zagrzać żeby było te ponad 20 stopni. Nie będę bawił się w żadne kominki itp. bo mi to nie jest potrzebne. Myślałem nad ogrzewaczem, koszt około 200zł + butla, jednak czy może jest coś lepszego? Proszę o konkretne odpowiedzi a nie "odwracalny klimatyzator z COP 20"... Ja nie wiem nawet co to jest a w Google nie znalazłem czegoś takiego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
LFC 18.10.2015 13:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2015 Te przykłady są po kilka tysięcy złotych a ja mówię o ogrzewaczu za 200zł + butla 50zł... Przecież jakbym miał tyle wydać to już wolę tym węglem grzać... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
coulignon 18.10.2015 14:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2015 Te przykłady są po kilka tysięcy złotych a ja mówię o ogrzewaczu za 200zł + butla 50zł... Przecież jakbym miał tyle wydać to już wolę tym węglem grzać... wiesz ile kosztuje kwh z butl a ile z prądu? Wiesz jak szybko ogrzewacz na gaz z butli jest cię w stanie wysłać na tamten świat? Moim zdaniem najtaniej i najbardziej komfortowo jest to ogrzać prądem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
panfotograf 18.10.2015 18:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2015 Moim zdaniem najtaniej i najbardziej komfortowo jest to ogrzać prądem. Też tak uważam. Znajdź jakiś bezpieczny grzejnik elektryczny - czysto, stosunkowo tanio i bezpiecznie. Albo "towarzystwo" do tego śpiwora Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Fabio_UT 11.08.2016 11:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2016 WitamMam do ogrzania kawalerkę 20 m2. Kubatura 50 m3. Jest na poddaszu, ściany zewnętrzne ocieplone styropianem, zaś na skosach wełna. Po analizie skłaniam się raczej do ogrzewania elektrycznego. Ma to być jedyne źródło ciepła. Myślę, że powinien wystarczyć 1 grzejnik 2000W. Znalazłem 2, przy których miał znaczenie również design. Czy coś wiecie na temat ich producentów? Czy są godne polecenia? http://allegro.pl/grzejnik-konwektorowy-szklany-czarny-bialy-2000w-i6270815456.htmlhttp://allegro.pl/klarstein-elektryczny-grzejnik-konwekcyjny-2000w-i5771331773.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
s-rejent 11.08.2016 13:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2016 Nie ma co się bawić z butlą, bo o tragedie nie trudno, a grzejnik elektryczny wcale nie musi wyjść tak drogo, wiadomo że drożej od piecyka i butli. Grzejnik elektryczny przede wszystkim jest o wiele bezpieczniejszy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts