GUMISIOWA 26.11.2015 20:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2015 marnajola:hug::hug: Dziękuję wszystkim za pomoc i inspiracje!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rudecka 27.11.2015 10:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2015 Gumisia to czekam na priva, a tymczasem proszę patrz na te inspiracje choćby pod kątem wybrania jednego elementu, który wpadnie Ci w oko nie koniecznie na cały pokój pokazuje to, co mi się wydało ciekawe i możliwe do zrealizowania wyłapuję pewne detale jak tutaj oświetlenie na ceglanej ścianie: pomysł z obrazkami na cegle, oczywiście u Ciebie dostosowane do wieku synka fajnie miejsce do rysowania, a później dla ucznia oczywiście kolor cegły wybierasz sama to można brać, jak jest w całości, bo jest ślicznie i praktycznie Fantastyczne projekty! Aż żałuję, że sama na to nie wpadłam :< Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Erko43 28.11.2015 17:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2015 Rudecka pierwsza aranżacja jest przecudowna. Na początku myślałem, że cegła nie będzie pasowała, ale jednak zmieniam zdanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts