Marian_D 14.10.2015 20:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2015 Zamówiłem większą ilość świerka serbskiego (kilkaset sztuk) i niestety tak wyszło, że miał być na 10'go września a może dojechać w sobotę. Świerk ma 40-50cm i jest w doniczkach (nie był kopany tylko od razu pikowany do doniczek. Mam obawy czy nie za późno na sadzenie, choć z drugiej strony sprzedawca przekonuje mnie, że jeśli ich nie odbiorę to będzie je zimował w nieogrzewanym tunelu foliowym i może je przywieźć na wiosnę, ale już w innej cenie. Dostałem 10 szt na próbę i wyglądają na dobrze ukorzenione - bryła korzeniowa jest mocno związana. Brać i od razu sadzić czy się wstrzymać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
śmig_śmigalska 15.10.2015 15:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2015 Brać i sadzić .Piękne drzewka sobie wybrałeś. teraz nawet lepiej je sadzić niż wiosną.:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magnolia 29.10.2015 08:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2015 pewnie, teraz najlepsza pora Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts