Andrzej Wilhelmi 21.04.2021 07:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2021 Uznana reklamacja! To dobitnie świadczy o tym jak firma Roben podchodzi do reklamacji! Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sabat 21.04.2021 08:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2021 Uznana reklamacja! To dobitnie świadczy o tym jak firma Roben podchodzi do reklamacji! Pozdrawiam. To prawda, mam nadzieje że jakość nowszych dachówek będzie lepsza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Andrzej Wilhelmi 21.04.2021 12:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2021 Proces technologiczny w fabryce sterowany jest komputerowo. Kontrola jakości odbywa się komputerowo. Człowiek ma już niewielki wpływ na przebieg procesu technologicznego. Czasami komputer czy maszyna mogą zawieźć. W takim przypadku liczy się podejście firmy do klienta. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sabat 23.08.2021 08:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2021 Niestety, przekładka miała być robiona koniec sierpnia początek września. Teraz dostałem informację że fabryka jedna nie działa i brak dachówki :/Jak mi do wiosny dach zjedzie.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bea83 23.08.2021 16:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2021 Dzień dobry, jestem tu nowa, więc z góry dziękuję za wyrozumiałość. Właśnie zastanawiam się nad pokryciem dachu i wstępnie decyzja padła na Bergamo od firmy Roben. Teraz czytam ten wątek i już sama nie wiem...? Czy ktoś może coś doradzić w tym temacie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sabat 24.08.2021 06:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2021 Dzień dobry, jestem tu nowa, więc z góry dziękuję za wyrozumiałość. Właśnie zastanawiam się nad pokryciem dachu i wstępnie decyzja padła na Bergamo od firmy Roben. Teraz czytam ten wątek i już sama nie wiem...? Czy ktoś może coś doradzić w tym temacie? Osobiście jeżeli bym miał jeszcze raz wybierać, wybrałbym inną dachówkę i innego producenta. Najlepiej wybrać sobie dachówkę i nalegać żeby zobaczyć realizację. Pal licho wygląd, jeżeli po 4 latach jest problem z ceramiką.. to kto mi zagwarantuje że za 4 lata znów nie będzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RRR. 24.08.2021 07:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2021 Dzień dobry, jestem tu nowa, więc z góry dziękuję za wyrozumiałość. Właśnie zastanawiam się nad pokryciem dachu i wstępnie decyzja padła na Bergamo od firmy Roben. Teraz czytam ten wątek i już sama nie wiem...? Czy ktoś może coś doradzić w tym temacie? W 2018 r. stałem przed podobnym wyborem płaskiej dachówki ceramicznej. Byłem już zdecydowany na Roben Bergamo, ale gdy zobaczyłem na własne oczy realizację szybko zmieniłem zdanie - dach był pofalowany i wyglądał co najmniej mało estetycznie. Ostatecznie zdecydowałem się na Braas Turmalin, wyszło trochę drożej, ale z dachówką nie mam najmniejszych problemów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dudi77 24.08.2021 17:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2021 (edytowane) W 2018 r. stałem przed podobnym wyborem płaskiej dachówki ceramicznej. Byłem już zdecydowany na Roben Bergamo, ale gdy zobaczyłem na własne oczy realizację szybko zmieniłem zdanie - dach był pofalowany i wyglądał co najmniej mało estetycznie. Ostatecznie zdecydowałem się na Braas Turmalin, wyszło trochę drożej, ale z dachówką nie mam najmniejszych problemów. Chyba mamy różne doświadczenia. Ja budowałem dom w 2017, na dachu i jest ok (y) Edytowane 17 Czerwca 2022 przez Greengaz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sabat 11.10.2022 19:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2022 No i dach po wymianie. Ekipa sprawna polecona przez Robena. Dodatkowo przerobili kominy. Dachówka, która dotarła wygląda lepiej na dachu teraz, jak się ułoży powinna jeszcze lepiej wyglądać Trochę to trwało ale warto było poczekać [ATTACH=CONFIG]461635[/ATTACH] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kiks_p 26.06.2023 09:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2023 No i dach po wymianie. Ekipa sprawna polecona przez Robena. Dodatkowo przerobili kominy. Dachówka, która dotarła wygląda lepiej na dachu teraz, jak się ułoży powinna jeszcze lepiej wyglądać Trochę to trwało ale warto było poczekać [ATTACH=CONFIG]461635[/ATTACH] Witam mam pytanie odnośnie reklamacji. Czy firma Roben pokrywa koszty wymiany dachu czy to stoi po stronie inwestora. Mam tez problem z tą dachówką i czekam na rozpatrzenie reklamacji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts