dwd01 16.10.2015 00:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2015 Witam, kupilem domek jednorodzinny z licytacji i mam pytanie co to za kominek? jakis z plaszczem wodnym czy kurtyna.. kompletnie sie na tym nie znam... tam jest ogrzewanie podlogowe http://pokazywarka.pl/pfkx9m/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kominki Piotr Batura 16.10.2015 04:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2015 Żeliwiak typu market...Pokaż resztę: obudowę, kratki dolne, górne. Zdejmij jedną kratkę i popstrykaj w środku. powiemy Ci czy możesz palić... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ktototaki 16.10.2015 18:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2015 Witam, kupilem domek jednorodzinny z licytacji i mam pytanie co to za kominek? jakis z plaszczem wodnym czy kurtyna.. kompletnie sie na tym nie znam... tam jest ogrzewanie podlogowe http://pokazywarka.pl/pfkx9m/ PROMO z leroy merlin - spalarka drewna za mniej jak tysiaka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dwd01 17.10.2015 10:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2015 czyli to jest jakis szrot tak? wymienic to na cos lepszego czy da sie tam coś palic? zdjęc narazie nie mam jak zrobic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kominki Piotr Batura 17.10.2015 14:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2015 Ten wkład, może się okazać najlepszym co masz w swoim kominku. Jak najbardziej nadaje się do palenia, ale czy Twój kominek nadaje się do palenia, to wykażą dopiero zdjęcia. A wkład to jeden z elementów tego kominka... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
janusz_21 22.10.2015 15:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2015 (edytowane) Miałem podobny nawet droższy i szczęśliwie się go pozbyłem po dwóch latach wędzenia kloców i wiecznego czyszczenia szyby, i nigdy więcej takich wynalazków. Edytowane 28 Października 2015 przez janusz_21 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts