termometr123 16.10.2015 07:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2015 witam,jestem już prawie po zrobieniu elewacji,to jest polozenie styropianu siatki i kleju. zajeło mi parę tygodni ale udało się.teraz chciałbym kupić sztukaterię elewacyjną. cena za listwy okienne to 3,50 za goły styropian i 14zł za listwę otynkowaną. to znacząca różnica zwłaszcza że samych listew okiennych potrzebuję 90 metrów na wszystkie okna dlatego wolałbym goły styropian i sam coś z nim zadziałać. macie jakieś pomysły? myślałem o pokryciu ich żywicą epoksydową? ale to chyba nie ma sensu. może jakimś tynkiem z włóknami który można by nanieść pędzlem? a może właśnie tylko klej do siatki rzadki i nanieść kilk warstw pędzlem? ewentualnie kupię sprężarkę i pistolet jeśli miałoby to pomóć. i tak zaoszczędziłbym na listwach więc sprężarka byłaby za darmo tylko jak to zrobić? widziałem też tynki polimerowo cementowe do tego przeznaczone ale czy da się to nanieść pędzlem? z góry dziękuję za odpowiedzi,pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts