shrek 11.07.2004 08:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2004 Mam na oku diałkę ok 900m .Dla tego obszaru z końcem ubiegłego roku wygasł plan zagospodarowania. Według posiadanych przeze mnie informacji działka "jest jest na obszarze rozwojowym", obok stoi nowy budynek mieszkalny. Obecnie grunt rolny klasa ziemi 4c i 5.Media w drodze po stronie działki, a na działce wystaje plastikowe przyłącze wodne (niebieska rurka zakończona zaślepką). Proszę o podpowiedz czy kupić? Na co jeszcze zwrócić uwgę.CZy kiedyś będzie szansa na budowę.Jakie koszty jeszcze będą konieczne aby uruchomić wodę ( szcunkowo) i prąd. Przeglądałem to forum kilka dni inie znalazłem podobnych tematów, dlatego liczę na pomoc "wyjadaczy " w tym temacie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jarq11 11.07.2004 19:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2004 ...Dla tego obszaru z końcem ubiegłego roku wygasł plan zagospodarowania. ...obok stoi nowy budynek mieszkalny. wydaje mi się że jeśli sąsiednia działka jest zabudowana, i jest dostępna z tej samej drogi to jest nadzieja na pozytywne WZiZT, a jeśli jest zamieszkana to myślę że i media dotrą szybko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
shrek 12.07.2004 19:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2004 Czy akt notarialny będzie mógł być sporządzony od razu czy koniecznie trzeba będzie czekać na odpowiedz dotycz. prawa pierwokupu przez agencję ?(w końcu to grunt rolny a ja nie mam nic wspólnego z rolnikiem ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mbz 13.07.2004 07:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2004 Czy akt notarialny będzie mógł być sporządzony od razu czy koniecznie trzeba będzie czekać na odpowiedz dotycz. prawa pierwokupu przez agencję ?(w końcu to grunt rolny a ja nie mam nic wspólnego z rolnikiem ) Przeczytaj o tym w ostatnim (lipcowym) numerze Muratora. Jest tam opisane, kiedy jest to potrzebne a w jakich przypadkach nie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
modulor 13.07.2004 08:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2004 najpierw akt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agnieszka1 13.07.2004 09:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2004 Mam na oku diałkę ok 900m .Dla tego obszaru z końcem ubiegłego roku wygasł plan zagospodarowania. Według posiadanych przeze mnie informacji działka "jest jest na obszarze rozwojowym", obok stoi nowy budynek mieszkalny. Obecnie grunt rolny klasa ziemi 4c i 5.Media w drodze po stronie działki, a na działce wystaje plastikowe przyłącze wodne (niebieska rurka zakończona zaślepką). Proszę o podpowiedz czy kupić? Na co jeszcze zwrócić uwgę.CZy kiedyś będzie szansa na budowę.Jakie koszty jeszcze będą konieczne aby uruchomić wodę ( szcunkowo) i prąd. Przeglądałem to forum kilka dni inie znalazłem podobnych tematów, dlatego liczę na pomoc "wyjadaczy " w tym temacie shrek - mam podobna sytuacje. Stary plan wygasl a nowy jeszcze nie zatwierdzony. W starym planie dzialka rolna pod zabudowe uslugowa. Jednak w nowym planie bedzie pod zabudowe jednorodzinna. Kupilam, mozna budowac. Tylko problem z wydaniem warunkow bo nowy plan jeszcze nie zatwierdzony Ale moze wydadza, jeszcze czekam. Musialbys sie dowiedziec shrek czy w nowym planie dzialka jest pod zabudowe mieszklana. Jesli tak , to kupowac jak sie podoba. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
shrek 14.07.2004 12:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2004 Mam jeszcze wątpliwości dotyczące tego niebieskiego przyłącza.Z wstępnych ustaleń wynika ze jakiś czas temu jakiś komitet budował media.W drodze są po stronie działki .A ten plastikowy kikut wystaje już na terenie działki. Co dalej z tym począć. Wynika z tego że skoro coś takiego jest to musi być gdzieć zaznaczone (jakaś mapka z naniesionym przyłączem?)CZy skoro jest to będą opłaty jak "podciągnięcie "? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agnieszka1 14.07.2004 12:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2004 Mam jeszcze wątpliwości dotyczące tego niebieskiego przyłącza.Z wstępnych ustaleń wynika ze jakiś czas temu jakiś komitet budował media.W drodze są po stronie działki . A ten plastikowy kikut wystaje już na terenie działki. Co dalej z tym począć. Wynika z tego że skoro coś takiego jest to musi być gdzieć zaznaczone (jakaś mapka z naniesionym przyłączem?) CZy skoro jest to będą opłaty jak "podciągnięcie "? Zapytam znajoma fachowa sile i dam znac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
modulor 18.07.2004 06:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2004 Mam jeszcze wątpliwości dotyczące tego niebieskiego palcu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts