dan0031 17.10.2015 17:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2015 Witam! Jestem nowym forumowiczem i potrzebuję Waszej pomocy. Wraz z żoną przeprowadziłem się do rodziców i wydzieliliśmy sobie piętro i poddasze - budując osobne wejście (połączenie na klatce schodowej zostało zabudowane). Zostały wylane schody betonowe wraz z płytą, do której zostały wykute drzwi wejściowe. Płyta ma ok 2m x 2,5m. Wszystko przedstawiają załączone zdjęcia. Początkowo był pomysł na budowę werandy wejściowej lecz powstało pytanie czy jest to opłacalne. Myśleliśmy o jakimś prostym zadaszeniu i zbudowaniu jakiś ładnych lekkich ścianek - aby chroniły przed wiatrem. Proszę o opinie, pomysły i wypowiedzi. Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ninkom 19.10.2015 21:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2015 Witam Czy drzwi są bezpośrednio do części mieszkalnej czy macie jakiś mały wiatrołap? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dan0031 20.10.2015 10:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2015 Drzwi są bezpośrednio do części mieszkalnej - nie ma wiatrołapu. Mam dylemat czy budować ten wiatrołap (ja to nazwałem właśnie werandą) - chodzi o koszty.Czy opłacalne jest budowanie wiatrołapu dla zyskania w sumie niewielkiej powierzchni? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts