Lehito 17.10.2015 20:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2015 Witam Jestem nowy i moja wiedza nt okien jest zaledwie kilkudniowa i opiera się na dość szczątkowych i chaotycznych informacjach. Zależy mi na energooszczędnych oknach za rozsądną cenę. W obecnej chwili rozważam 3 opcje: 1. Salamander BluEvolution 92 2. Petecki Future Line 82 MD (profil Veka) 3. Oknoplast Winergetic Premium Wszystkie zestawy 3 szybowe. Wszyskie zamierzam brać z tzw. "ciepłym montażem". Oferty które zebrałem (już policzone z "ciepłym montażem") kształtują się następująco: 1. Salamander - około 13 tyś 2. Petecki - około 15 tyś 3. Oknoplast - około 18 tyś Jak widać rozrzut trochę jest. Może jakieś dobre rady? Albo może powinienem rozważyć jeszcze jakieś inne opcje (innych producentów)? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts