agiiis 18.10.2015 21:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2015 Pomocy ! Mam słoneczny żółty kolor ścian, coś w taki deseń: http://akcs1.m3.pl/gfx/meble/sklep_kategorie/260/40680/390959527.jpg Pokój jest mały Potrzebuję biurko, szafę i jakąś półeczkę do tego. Bardziej charakter biurowy niż sypialniany. Myślałam coś o białych mebelkach? Proszę doradźcie coś ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Justyna P 21.10.2015 08:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2015 Witam, Ja mam w pralni żółty mąż chciał. Co prawda ja bym ją najchętniej przemalowała To tak wtrącę nie na temat. Do żółtego mamy jasno szare "meble" - zabudowane kosze na pranie i szafki wiszące - w miarę pasuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
żona m 21.10.2015 20:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2015 Nie jest przyciężka ta żółć? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts