Bracianka 29.01.2016 16:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2016 Dla mnie ok, choć pewnie dałabym troszkę mniejsze ramki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 29.01.2016 18:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2016 (edytowane) Z sześcioma ramkami jest dobrze, ale, tak jak pisze Bracianka, muszą być w mniejszym rozmiarze A co powiesz na 7 ramek? Ribba 23x23 cm chyba byłaby najlepsza Edytowane 29 Stycznia 2016 przez Tomkowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Catti 29.01.2016 20:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2016 a może 10? tylko całkiem malutkich i rozpierniczonych po ścianie? :rotfl: aleście się zagalopowały nie! cztery fajnie, ale sześć chyba jeszcze lepiej, bo kompozycja pasuje do luster a mnie pomysł z czarną tapetą bardzo się podoba.... ale same ramki niech są jasne, tylko zawartość ciemna będzie super! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 29.01.2016 20:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2016 A ja się nie zgadzam, że na ścianie obok ma być bliźniacza (układem) kompozycja do luster Nuda! Przywołam ponownie inspirację pokazaną TU Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bracianka 29.01.2016 21:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2016 No nie musi Tu akurat jest ważne co się Niureczce spodoba najbardziej Akurat ta inspiracja jest totalnie nie moja, więc się nie wypowiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 29.01.2016 21:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2016 Tu akurat jest ważne co się Niureczce spodoba najbardziej Racja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piu 29.01.2016 22:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2016 A ja nada uważam, że lepiej puste ściany Każdy to widzi inaczej hehe. Dla mnie w każdym razie zdjęcia czy obraz powinny wywoływać jakieś emocje, a nie być li tylko dekoracją pasującą kształtem czy kolorem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bracianka 30.01.2016 07:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2016 https://pl.wikipedia.org/wiki/Czarny_kwadrat_na_bia%C5%82ym_tle Normalnie emocje! Dla mnie jeśli już, to obraz ma współgrać z całą resztą, a czy wywołuje emocje? No cóż, nie przewidzę, co u kogo emocje wywoła Mnie tam ramki Niureczki raczej się podobają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 30.01.2016 09:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2016 https://pl.wikipedia.org/wiki/Czarny_kwadrat_na_bia%C5%82ym_tle Normalnie emocje! No popatrz, zupełnie nieświadomie zawiesiłam Niureczce 7 sztuk największego dzieła Malewicza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piu 30.01.2016 11:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2016 "Autor przez około 2 lata zbierał się na odwagę upublicznienia swego dzieła" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Catti 30.01.2016 14:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2016 ale numer z tym Malewiczem w tej sytuacji wystarczy kupić czarne kartki a tak na poważnie to bardziej podoba mi się z tymi czarnymi akcentami http://forum.muratordom.pl/attachment.php?attachmentid=344988&d=1454058257 poduszka, kolumna.... fajnie kontrastują i sprawiają, że nie jest mdło... ja bym jeszcze z dwie czarne poduchy dołożyła a Młody cudny te kręciołki.... och i ach!!! super przystojniak! dekoracja dla maleńkiej też śliczna z lampą to nie wiem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 30.01.2016 20:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2016 (edytowane) Niureczko, wpadł mi dziś "w ręce" TAKI żyrandol i od razu, oczyma wyobraźni, zobaczyłam go w Twoim salonie Moim zdaniem wyglądałby bardzo dobrze Trzeba by skrócić łańcuch, ale to przecież żaden problem Przepraszam za malunek na ścianie, ale nie mogłam się powstrzymać Edytowane 30 Stycznia 2016 przez Tomkowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hubbmy 30.01.2016 20:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2016 o, ta ostatnia kompozycja z 4 ramkami wyglada najlepiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Catti 31.01.2016 12:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2016 Niureczko, wpadł mi dziś "w ręce" TAKI żyrandol i od razu, oczyma wyobraźni, zobaczyłam go w Twoim salonie Moim zdaniem wyglądałby bardzo dobrze Trzeba by skrócić łańcuch, ale to przecież żaden problem mam go w sypialni i nawet już proponowałam Niureczce ( pokazywałam biały), ale stwierdziła, że zbyt klasyczny czarny wpasował by się świetnie, tym bardziej, że on przewidziany na żarówki i wtedy daje naprawdę dużo światła ja dokupiłam abażury, bo zależało mi bardziej na przytulnym wyglądzie niż na ostrym świetle (jak to w sypialni ) kupiłam go wtedy w promocji za niecałe 180 zł, ale normalnie też ma dobrą cenę http://forum.muratordom.pl/attachment.php?attachmentid=310762&d=1427734758 łańcuch można dowolnie skrócić więcej zdjęć u mnie na 24 str. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gopax 31.01.2016 15:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2016 Przysłała mnie tu Catti i przeczytałam całość. Twoje kolory to właśnie to co lubię... a że szykuję się do remontu salonu to szukam inspiracji:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 31.01.2016 15:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2016 mam go w sypialni i nawet już proponowałam Niureczce ( pokazywałam biały), ale stwierdziła, że zbyt klasyczny czarny wpasował by się świetnie, tym bardziej, że on przewidziany na żarówki i wtedy daje naprawdę dużo światła ja dokupiłam abażury, bo zależało mi bardziej na przytulnym wyglądzie niż na ostrym świetle (jak to w sypialni ) kupiłam go wtedy w promocji za niecałe 180 zł, ale normalnie też ma dobrą cenę łańcuch można dowolnie skrócić więcej zdjęć u mnie na 24 str. No rzeczywiście jest u Ciebie, a abażurkami podrasowałaś go znakomicie Jakoś przeoczyłam, że już była o nim mowa Starość nie radość Zbyt klasyczny?? O masz babo placek Świetnie by pasował! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Niureczka 31.01.2016 21:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2016 No popatrz, zupełnie nieświadomie zawiesiłam Niureczce 7 sztuk największego dzieła Malewicza ale numer z tym Malewiczem w tej sytuacji wystarczy kupić czarne kartki . Dziewczyny ale mi tu dzieła wrzucacie:lol2:. Ja tam szukam tapet a tu zwykła kartka wystarczy. Zdecydowałam, że wystarczą 4 białe ramki z czarnym wypełnieniem - dziękuję za każdą wypowiedź w tym temacie:) a tak na poważnie to bardziej podoba mi się z tymi czarnymi akcentami http://forum.muratordom.pl/attachment.php?attachmentid=344988&d=1454058257 poduszka, kolumna.... fajnie kontrastują i sprawiają, że nie jest mdło... ja bym jeszcze z dwie czarne poduchy dołożyła Catti powiem Ci, że mi też ta poduszka się podoba i poszukam jeszcze jakiś innych czarnych. a Młody cudny te kręciołki.... och i ach!!! super przystojniak! dekoracja dla maleńkiej też śliczna młodszy zwykle unika zdjęć ale akurat teraz zachciało mu się pozować, starszy jest totalnym przeciwieństwem, włosy proste jak druty dekoracja taka delikatna, ale ciesze się, że się podoba:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Niureczka 31.01.2016 21:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2016 Niureczko, wpadł mi dziś "w ręce" TAKI żyrandol i od razu, oczyma wyobraźni, zobaczyłam go w Twoim salonie Moim zdaniem wyglądałby bardzo dobrze Trzeba by skrócić łańcuch, ale to przecież żaden problem [ATTACH=CONFIG]345226[/ATTACH] No rzeczywiście jest u Ciebie, a abażurkami podrasowałaś go znakomicie Jakoś przeoczyłam, że już była o nim mowa Starość nie radość Zbyt klasyczny?? O masz babo placek Świetnie by pasował! Serio uważacie, że taki żyrandol u mnie pasowałby? Z gołymi żarówkami czy z abażurami? Catti, ten który pokazałaś był troche inny http://www.lagunalight.sklepna5.pl/lagunalight/miniaturki/264.jpg Ty swój faktycznie zmieniłaś nie do poznania:jawdrop: [ATTACH=CONFIG]345229[/ATTACH] Przepraszam za malunek na ścianie, ale nie mogłam się powstrzymać Za malunek się nie gniewam:cool:, na razie zostawiam tą ścianę pustą ale kto wie kiedy, może się to kiedyś zmieni. Pomysły zawsze są cenne:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Niureczka 31.01.2016 22:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2016 Przysłała mnie tu Catti i przeczytałam całość. Twoje kolory to właśnie to co lubię... a że szykuję się do remontu salonu to szukam inspiracji:) Gosia, witam Cię u siebie:bye: i lecę oglądać co kombinujesz:) zaglądaj, inspiruj sie i bierz co potrzebujesz:yes: Jeśli masz jakieś sugestie, uwagi odnośnie mojego salonu to pisz śmiało:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Catti 01.02.2016 17:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2016 Catti powiem Ci, że mi też ta poduszka się podoba i poszukam jeszcze jakiś innych czarnych. na zdjęciach nawet fajniej wygląda z kanapą niż te jasne dlatego czarna zawartość ramek będzie ok Serio uważacie, że taki żyrandol u mnie pasowałby? Z gołymi żarówkami czy z abażurami? ja uważam, że tak jak wkręcisz żarówki, które wyglądają jak świeczki (te takie śmieszne), to będziesz miała bardzo jasno.... jak ci się znudzi, to dokupisz jasne abażury i automatycznie zmieni ci się lampa na inną ale on wygląda całkiem dobrze nawet bez osłon... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts