Niureczka 27.12.2016 17:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2016 Praca nad zmianą wyglądu przedpokoju w trakcie. Obudowa na grzejnik już stoi W międzyczasie zrodził się pomysł przygotowania pokoju dla Małej. Nie jest to nic pilnego więc pomału będę wrzucać inspiracje, które mi się spodobają.Może uda się coś fajnego zrobić. Gdyby ktoś chciał coś skomentować, skrytykować lub podpowiedzieć proszę pisać śmiało. Co kilka głów to nie jedna. Pokój jest dość duży, ma wymiary 4,5x4,5m. Na szybko i trochę na pamięć z wymiarami plan pokoju. Jeśli chodzi o kolor to myślałam o delikatnym różu. Meble praktycznie trzeba kupić wszystkie nowe- białe. Tu fajnie można byłoby zrobić ścianę na lewo od drzwi. Obramowanie ze sztukaterii i w środku tapeta lub inny kolor farby(niestety obraz jest za duży do wklejenia- pierwsze zdjęcie) http://jojo-blog.pl/sorbet-z-malin-rozowy-pokoj-dla-dziewczynek/ Podobają mi się też takie pasy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Niureczka 28.12.2016 22:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2016 tutaj lamperia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts