Niureczka 22.12.2015 14:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2015 aby chwilę odpocząć od lamp pokażę wam moją choinkę, może nie jest zbyt "strojna" ale mi się nawet podoba (nie opatrzymy na zabawki pod choinką, dziecko jest w trakcie zabawy) a to choinkowe DIY w pokoju dzieci, oczywiście same ją dekorowały:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bracianka 22.12.2015 18:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2015 Jak 2000zł to o co chodzi, jest niskobudżetowo. Jestem świeżo po meblowaniu salonu i mój narożnik tanizna kosztował 1750zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piu 22.12.2015 20:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2015 Ja bym nie robiła dwóch lamp wiszących, bo wraz z projektorem sufit będzie upstrzony. Wymieniłabym klosze na białe. 5 mocnych ledów i będzie aż za jasno, a przy wypoczynku masz przecież po bokach lampę stojącą i lampkę na przyszłej konsoli, dla nastrojowego światła. http://forum.muratordom.pl/attachment.php?attachmentid=340887&d=1450348828 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 23.12.2015 09:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2015 piu dla Ciebie A światłość już niedaleko: w Grudniu się narodzi Dziecko, co jednym wzniesieniem dłoni świat ku światłości nakłoni. Spójrzcie, jak pierzchają cienie! Płynie Boże Narodzenie!" K.I. Gałczyński Zdrowych, wesołych Świąt! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piu 28.12.2015 10:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2015 Niureczko takie ramki byś mogła skompletować , koniecznie z paspartu i w różnych kolorach : http://www.elmueble.com/medio/2015/12/03/detalle_de_marcos_de_fotos_en_la_pared_1142x1280.jpg?random=1451299051274 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Catti 04.01.2016 21:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2016 (edytowane) puk, puk w Nowym Roku jaka piękna dzieciowa choinka wszystkiego najlepszego zdolniacho! edit: zdolniachy!! Edytowane 4 Stycznia 2016 przez Catti Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Niureczka 04.01.2016 21:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2016 Witam także w Nowym Roku i wszystkiego najlepszego! dziękujemy za słowa uznania odnośnie choinki:hug:, inspiracje znalazłam ja ale wykonanie to dzieło męża, ja ją tylko pomalowałam a dzieci ubrały:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Niureczka 04.01.2016 21:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2016 (edytowane) Niureczko takie ramki byś mogła skompletować , koniecznie z paspartu i w różnych kolorach : http://www.elmueble.com/medio/2015/12/03/detalle_de_marcos_de_fotos_en_la_pared_1142x1280.jpg?random=1451299051274 Piu, na razie nic nie piszę bo czekam na blat do ławy i konsoli, fajny pomysł z tymi ramkami zbieram więc jakieś zdjęcia, plakaty do ramek myślisz, że zdjęcia mogłyby być kolorowe? Edytowane 4 Stycznia 2016 przez Niureczka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Catti 04.01.2016 21:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2016 Witam także w Nowym Roku i wszystkiego najlepszego! dziękujemy za słowa uznania odnośnie choinki:hug:, inspiracje znalazłam ja ale wykonanie to dzieło męża, ja ją tylko pomalowałam a dzieci ubrały:yes: no właśnie dlatego edytowałam, żeby nikogo w pochwałach nie pominąć czyli stolik i konsola już ffffkrótce super! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piu 05.01.2016 20:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2016 Niureczko a masz może jakieś stare, pożółkłe czarno - białe fotki ? Ja mam wszędzie zdjęcia dzieci Śmieszne są SZCZĘŚLIWEGO NOWEGO ROKU Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Niureczka 11.01.2016 09:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2016 Panie i Panowie, już są, przedstawiam ławę i komodę Teraz salon wygląda tak z nowymi meblami Ława miała być 4-5 cm niższa;) ale ponieważ wykonawcą był mój mąż i nie pisnął złego słowa na moje wymysły:cool: nie miałam serca prosić go o poprawkę gdy już wszystko było zespawane i ładnie przeszlifowane. Wkrótce także sufit zostanie wyposażony w projektor Pora skończyć dekoracje tej ściany z grzejnikiem póki jeszcze jestem mobilna (niedługo na świecie pojawi się córeczka) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Niureczka 11.01.2016 10:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2016 Niureczko a masz może jakieś stare, pożółkłe czarno - białe fotki ? Ja mam wszędzie zdjęcia dzieci Śmieszne są SZCZĘŚLIWEGO NOWEGO ROKU Piu, niestety nie mam żadnych takich starych zdjęć które chciałabym powiesić na ścianie, zresztą nie chciałabym wieszać tam takich "osobistych" zdjęć, może na poddaszu na korytarzu kiedyś powiesze bo tam ściany takie "gołe" mam kilka upolowanych zdjęć z FB tematyka górska, tylko nie bardzo wiem w jaki sposób powiesić je na ścianie symetrycznie, regularnie np. jak u Zielonego ogródka http://i1.fmix.pl/fmi2075/482b33e6000b048353c7a889/zdjecie.jpg 6 szt albo tylko w jednej linii 3szt czy tak bardziej rozrzucone jak na twojej inspiracji lub takie http://designyourlife.pl/wp-content/uploads/2015/06/metamorfoza-home-staging9.jpg jak na razie mam 2 ramki czarne, roz 33x43 + passpartou Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piu 11.01.2016 18:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2016 Niureczko Masz bardzo zdolnego męża Zdjęć bym już nie dawała wcale, mnie by już wystarczyło dekoracji, ale to oczywiście kwestia gustu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 11.01.2016 18:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2016 Niureczko, ława i konsola wyszły świetnie!! I super się prezentują w salonie Czy Twój Mąż nie zechciałby przyjąć zamówienia na konsolę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Niureczka 11.01.2016 19:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2016 Niureczko Masz bardzo zdolnego męża Zdjęć bym już nie dawała wcale, mnie by już wystarczyło dekoracji, ale to oczywiście kwestia gustu. Dziękuję w imieniu męża. Przyznaję, że potrafi sporo zrobić samemu i nawet nieźle mu to wychodzi. Hmm mówisz, że nie trzeba nic dodawać na ściany? Pomieszkamy chwilę tak jak jest i zobaczymy czy coś dodamy czy nie. Niureczko, ława i konsola wyszły świetnie!! I super się prezentują w salonie Czy Twój Mąż nie zechciałby przyjąć zamówienia na konsolę? Tomkowa, Tobie również dziękuję w imieniu męża. Został mile połechtany tymi komentarzami:yes:. Obawiam się jednak, że na jakiś czas wystarczy mu prac twórczych bo stwierdził, że ostatnio za dużo przebywał w garażu i musi sobie zrobić przerwę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kama_ 11.01.2016 22:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2016 Tak, konsola wyszła świetnie! Może chociaż uchylicie rąbka tajemnicy, jak mąż ją zbudował, jakich materiałów użył? Może bym mojego namówiła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agniecha_a 12.01.2016 09:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2016 Przejrzałam wątek i jestem pod wrażeniem zmiany :)Pomalowanie salony na jasny kolor to był rewelacyjny pomysł. No i ta zmiana mebli wypoczynkowych - super! Salon od razu wygląda na większy i nie jest przytłaczający (jak było z poprzednim kolorem ścian i zestawem w brązowe wzorki). Super sprawa. Gratuluję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Niureczka 12.01.2016 14:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2016 Tak, konsola wyszła świetnie! Może chociaż uchylicie rąbka tajemnicy, jak mąż ją zbudował, jakich materiałów użył? Może bym mojego namówiła dzięki to żadna tajemnica i żadna filozofia;) kupiliśmy profile kwadratowe o szerokości 2x2cm, potem zostało to wszystko pospawane na kształt prostopadłościanu, pomalowane natryskowo czarną farbą i przykręcony blat z płyty meblowej 18mm najtrudniejsze i najbardziej czasochłonne to chyba było docięcie tych wszystkich elementów i spawanie powodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piu 12.01.2016 20:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2016 "Hmm mówisz, że nie trzeba nic dodawać na ściany? Pomieszkamy chwilę tak jak jest i zobaczymy czy coś dodamy czy nie" Tak bym radziła Niureczko Pomieszkać i ocenić, jak się tam czujecie. Choć z drugiej strony, jak się powiększy rodzina, czasu nie będzie zbyt wiele i temat może utknąć Ale nie dawałabym zdjęć nad grzejniki, jeśli już to nad konsolę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dobitek 16.01.2016 18:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2016 (edytowane) Gratuluje udanej aranżacji. Wiadomo, że wystrój wnętrz wymaga odpowiedniej koncepcji, ale też z drugiej strony nie wszystko da się zaplanować. Niektóre sprawy wychodzą "w praniu" Jeśli chodzi o zagospodarowanie ścian to moim zdaniem akurat w przypadku salonu nie ma sobie co żałować. Na pewno jakieś designerskie akcesoria mogą nadać charakteru. Jeżeli jeszcze szukasz pomysłów to może rzuć okiem tutaj [moderowano] Wiadomo, że nie trzeba przenosić pomysłów 1:1, ale może coś ciekawego wypatrzysz. Ważne, że nie są to wizualizacje, ale realne aranżacje. Edytowane 16 Stycznia 2016 przez joliska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts