Hydraulik 11.07.2004 19:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2004 Jaki drugi obcy język wybraliście dla swego dziecka i czym się kierowaliście czy był to pn. język sąsiadów a może nie mieliście wyboru z dziecko uczy się takiego jaki jest w szkole Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
thalex 11.07.2004 20:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2004 Niemiecki, wybór był wolny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bio 11.07.2004 22:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2004 Angielski, francuski z wyboru, ale nie mojego tylko córki oraz łacina, ale to już szkoła. To młodsza. Starsza: angielski i niemiecki oraz francuski- też szkoła. Ten znienawidzony kiedyś rosyjski przezywa teraz renesans. Dwa tygodnie na tłumaczenie muszę czekać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 12.07.2004 00:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2004 Moja corka uczy sie angielskiego i hiszpanskiego . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krystian 12.07.2004 17:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2004 pierwszy wiadomo - angielski (w szkole od pierwszej klasy i w Empiku od drugiej klasy), jako drugi szkoła wybrała od czwartej klasy......włoski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Doki 15.07.2004 19:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2004 Drugi? Moje dziecko moze sobie wybrac co najwyzej czwarty i piaty jezyk.W tej chwili jest dwujezyczne (polski z domu, niderlandzki ze szkoly), francuski jest obowiazkowy, no i ten czwarty i piaty do wyboru, ale bede sugerowal angielski i hiszpanski. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewak39 15.07.2004 21:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2004 Polski! Od moich potworow to ja szlifuje sobie angielski... Moze jestem tendencyjna, bo angielski to moja wielka milosc, ale wydaje mi sie, ze to powinna byc podstawa. W zasadzie to jezyk miedzynarodowy. Moje dzieci ogladajac kreskowki w telewizji zaczely sie uczyc hiszpanskiego. Bo im sie to podoba... Wiec zainwestowalam w kurs dla dzieci (jedno ma 3 lata, drugie 8 ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
duduś 17.07.2004 20:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2004 Moje dziecko indywid. uczy się anglika i francuza a obowią . niemieckiego( marny skutek) Ja jestem za rosyjskim - w końcu Europa przesunie się w " prawo" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
buba48 20.10.2004 12:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2004 Wybrała sama: francuzki, angielski, włoski i niemiecki. Zdolna besia! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Yoric 20.10.2004 13:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2004 hey,sam bym najpierw Francuzki wybral, pozniej Wloszki, Rosjanki, a na koncu Niemki i Holenderki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 20.10.2004 13:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2004 hey, sam bym najpierw Francuzki wybral, pozniej Wloszki, Rosjanki, a na koncu Niemki i Holenderki. a Polki???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 20.10.2004 13:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2004 moje dzieciaki mowia biegle -angielski-niemiecki( troche gorzej) , francuski i łacina ( ale ta prawdziwa ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 20.10.2004 14:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2004 języki wybrała szkola, a my szkołę Od II klasy angielski, od IV niemiecki i narazie wystarczy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 20.10.2004 18:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2004 na razie angielski i niemiecki.Za rok dojdzie francuski i nie jestem z tego zadowolona, bo wolała bym narazie 2, ale dobrze. (nie mam nic do francuskiego, akurat go znam a z angielskiego doucza mnie moja 10 latka ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wowka 20.10.2004 19:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2004 Starszy syn angielski i niemiecki.Młodszy angielski i hiszpański.W przyszłym roku dojdzie jeszcze rosyjski. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nurni 20.10.2004 20:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2004 Od przedszkola do dzisiaj (IV klasa) + prywatnie - angielski. Od tego roku - niemiecki (szkoła) Następny język wybierze sobie sam Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Yoric 21.10.2004 08:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2004 hey, sam bym najpierw Francuzki wybral, pozniej Wloszki, Rosjanki, a na koncu Niemki i Holenderki. a Polki???? Ewka Odpowiedzialem na pytanie - ktory drugi. Wiadomo, ze Polki na pierwszym miejscu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Inka1 21.10.2004 12:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2004 angielski, od kiedy skończył 2 lata , teraz ma 4 i wolny wybór następnego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lia 30.10.2004 19:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2004 Starsza córka - angielski , rosyjski - biegle, francuski - na razie początki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agnieszka1 02.11.2004 08:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2004 Nasz synek ma 3,5 lat. Chodzi do prywatnego przedszkola jezykowego. Na pierwszym miejscu uczy sie polskiego w koncu jest to jeden z najtrudniejszych jezykow swiata ( jest zatrudniony logopeda na stale )dzieci ucza się poprawnej polszczyzny, wymowy i deklamacji ( zajecia przed lustrem) , nauki pisania i czytania . Synek uczy sie w przedszkolu dwoch jezykow obcych - angielski i niemiecki. Efekty byly juz widoczne po miesiacu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts