Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Ocieplenie poddasza użytkowego wełna 10+Isobooster T2

Ninkom

Recommended Posts

witam wszystkich ponownie:bye:

dawno nie przeglądałem postów dotyczących isobooster, przypomnę że zajmuję się sprzedażą ale również od 2010 roku montażem tych mat,mam własna kamerę termowizyjną i zapraszam wszystkich którzy chcą na własne oczy zobaczyć skuteczność mat w systemie T2+T2 plus oczywiście płyta KG na stelażu do sprawdzenia i prezentacji na budowie w realu (właściwie to już koniec budowy) w tym sezonie 2016/2017, w dni mroźne tak aby sprawdzenie termowizyjne było wiarygodne oraz do zapoznania się z opiniami użytkowników.

przypominam swój nr tel 607 098 852 zapraszam szczególnie użytkowników forum tak aby sami przekonali się oraz aby uciąć wszelkie "domysły"

pozdrawiam wszystkich :bye:

• 1 year później...

Witam zamierzam ocieplać poddasze. Ale najpierw chciałby zobaczyć ten materiał i zapytać użytkowników którzy już mają te maty zastosowane jak on się sprawdza po jednyjednym czy kilku sezonach. Ma pan panie fossebastian może jakie namiary na ludzi którzy już to mają i zgodzili by się na rozmowę lub wizytę? Ewentualnie gdzie mogę zobaczyć takie założone maty?? Interesuje się tym ze względu na to ilość miejsca jakie one zajmują. Dodam że jestem z okolic żywca.

Pozdrawiam