fossebastian 11.09.2016 17:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2016 witam wszystkich ponownie:bye: dawno nie przeglądałem postów dotyczących isobooster, przypomnę że zajmuję się sprzedażą ale również od 2010 roku montażem tych mat,mam własna kamerę termowizyjną i zapraszam wszystkich którzy chcą na własne oczy zobaczyć skuteczność mat w systemie T2+T2 plus oczywiście płyta KG na stelażu do sprawdzenia i prezentacji na budowie w realu (właściwie to już koniec budowy) w tym sezonie 2016/2017, w dni mroźne tak aby sprawdzenie termowizyjne było wiarygodne oraz do zapoznania się z opiniami użytkowników. przypominam swój nr tel 607 098 852 zapraszam szczególnie użytkowników forum tak aby sami przekonali się oraz aby uciąć wszelkie "domysły" pozdrawiam wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
swiadek01 04.11.2017 17:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2017 Witam zamierzam ocieplać poddasze. Ale najpierw chciałby zobaczyć ten materiał i zapytać użytkowników którzy już mają te maty zastosowane jak on się sprawdza po jednyjednym czy kilku sezonach. Ma pan panie fossebastian może jakie namiary na ludzi którzy już to mają i zgodzili by się na rozmowę lub wizytę? Ewentualnie gdzie mogę zobaczyć takie założone maty?? Interesuje się tym ze względu na to ilość miejsca jakie one zajmują. Dodam że jestem z okolic żywca. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts