katarzyna876 20.10.2015 07:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2015 (edytowane) Hej, nie jestem zwolenniczką kolektywizacji, nie każda usługa powinna mieć podobną cenę. Wiem, że wszystko zależy od mnóstwa czynników. Ale chce Was zapytać jak uważacie ile średnio kosztują projekty kuchni oraz łazienek? Podaje przykładowy cennik jaki udało mi się znaleźć. Może się odniesiecie do niego? [moderowano] Edytowane 21 Października 2015 przez joliska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
arek570 20.10.2015 16:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2015 Wyślij rzuty do kilku pracowni aby wycenili i wyjdzie Ci średnia cena, którą ustala rynek. Ciężko powiedzieć, czy to dużo czy mało, może gdybyś dokładnie opisała czego oczekujesz... Jeden chce dostać 4 kompletnie różne wersje, inny chce realistyczną wizualizację swojego pomysłu i paru korekt, wiadomo, że ceny będą zupełnie różne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mwie 20.10.2015 20:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2015 Jako że jestem z branży, to się wypowiem. Tylko o kosztach. Cena taka, jaką powinno się zapłacić w miarę przyzwoitej pracowni z doświadczeniem i za przyzwoity projekt, tzn z polotem, sercem i bez błędów. Cena zaproponowana na tej stronie za projekt wnętrz domu to moim zdaniem jakiś niski pułap stawek, reszta realistycznie określona, i wg moich informacji rynkowo- przeciętna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joliska 21.10.2015 17:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2015 To kryptoreklama wielokonta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts