barej86 20.10.2015 10:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2015 Witam, Znalazłem w internecie bardzo ładne wykończenie kominka - jakimś rodzajem kamienia. Nie mogę niestety znaleźć co to może być za model/rodzaj. Czy ktoś z forumowiczów może spotkał się z czymś takim i mógłby podpowiedzieć: Co to jest ?? Z góry dzięki za wszelkie podpowiedzi Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kominki Piotr Batura 20.10.2015 20:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2015 Kominek otwarty (z parawanem). Model kamienia nieznany... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DziadekT 21.10.2015 08:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2015 Kamień na takich zdjęciach ciężko rozpoznać. Raczej jakiś piaskowiec, ale może być też np. jasny łupek. Ja bym się nie skupiał na poszukiwaniu identycznego, tylko zwiedził parę składów kamienia i wyszukał coś co najbardziej pasuje. Na wygląd całości w dużym stopniu wpływa sposób układania i fugowania, ale z tym porządny kamieniarz da sobie radę, jak pokażesz zdjęcia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts