luck88 20.10.2015 18:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2015 Witam mam pytanie czy moze ktos doradzić jaka grubosc plyty osb zastosowac na skosach poddasza nieuzytkowego? 8mm starczy czy lepiej zeby byla grubsza? dodam jeszcze ze nie planuje tych sufitow wykladac plytami g-k pod dachowką jest folia paroprzepuszczalna i zamierzam ocieplic to wełną mineralną, temat dosc pilny wiec za szybkie odpowiedzi z gory dziekuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamihi 20.10.2015 18:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2015 Ja myślę że wystarczy . Deptał po niej nie będziesz więc nie warto wchodzić w koszty . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MatixL 27.10.2015 10:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2015 uważam tak samo. też mam ocieplony stryszek i daję najcieńszą osb bezpośrednio dokręcaną do krokwi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiesiek6308 27.10.2015 19:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2015 Ja bym dał 12 mm a na dodatek ciekawostka OSB 12 mm jest tańsza niż 8.Teraz nie planujesz nic robić, ale pamiętaj, że z czasem możesz zmienić zdanie. Dwunastka jest sztywniejsza i nie będzie tak się giąć przy przykręcaniu do nierównych powierzchni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts