Alban 21.10.2015 10:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2015 Witam wszystkich, szukałem na necie o tych bramach recenzji , ale nic nie ma. Mam wycenione te dwie bramy Normstahl Superior +42 napęd Magic 1000 i WIŚNIOWSKI UNITHERM Z PANELEM O GRUBOŚCI 60MM z napędem Faac D1000. Która lepsza waszym zdaniem?! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bwojtek 21.10.2015 19:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2015 Która lepsza waszym zdaniem?! A pod jakim względem? Bo np. do sprzedania na złom zapewne lepsza będzie ta cięższa a jako szalupa ratunkowa ta z większą ilością piany PUR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alban 21.10.2015 20:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2015 Najbardziej zależy mi na trwałości bramy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
finlandia 21.10.2015 20:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2015 Szukasz rzeczy trwałych - wybieraj te sprawdzone, od wielu lat na rynku. Nowości niosą w sobie pewne ryzyko które nie zawsze da się przewidzieć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alban 21.10.2015 20:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2015 To która jest lepsza? Bo ja nie mam pojęcia o bramach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
finlandia 22.10.2015 08:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2015 Jak rozumiem odwiedziłeś dwóch różnych sprzedawców - każdy swoje chwali i jest remis 1:1. Ale to forum to nie sklep byśmy się licytowali. Tu możemy coś zasugerować - wskazać na co zwrócić uwagę, ale to nie zwalnia z samodzielnego myślenia i podejmowania decyzji. Lepsza będzie ta, która zostanie lepiej zamontowana. Dokładność spasowania elementów (przykręcenia zawiasów, wypoziomowania) ma wpływ na kulturę i trwałość działania. Co do nowości (grube panele) wyraziłem już swoje zdanie. Chcesz porównywać - zapytaj w sklepie z Wiśniowskim o coś sprawdzonego przez wiele lat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alban 23.10.2015 07:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2015 Widzisz Finlandia, sęk w tym że nie mam możliwości sprawdzenia zamontowanej bramy i nie mam sprawdzonego przedstawiciela który sprzedaje, wiec będę kupował tam gdzie będę miał lepszą ofertę. Dlatego napisałem tu na forum która będzie lepsza brama, żeby służyła jak najdłużej bez awarii. Napewno są zalety jak i wady tychtych dwóch bram i chciałbym poznać opinię o nich czy warto?! Bo może są jeszcze inne godne uwagi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bwojtek 23.10.2015 08:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2015 Superior 42+ tak na prawdę zmodyfikowana konstrukcji bramy G60 a wcześniej G30 więc ma mechanizmy sprawdzone przez co najmniej kilkanaście lat. Jest to produkt szwedzki a Szwedzi słyną z jakości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alban 25.10.2015 12:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2015 Dziękuję wszystkim za rady, porady. Miło by było jakby ktoś opisał kto posiada taką bramę,jak mu się sprawuje i czy jest zadowolony. Fotki mile widziane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alban 15.01.2016 15:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2016 Napisałem w innym temacie a tu dopiero teraz znalazłem temat który ja założyłem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts