kasiamirek1719513701 21.10.2015 12:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2015 Witam, Dostałem dziś pismo w sprawie warunków zabudowy " Burmistrz zawiadamia, że zostały zgromadzone wszystkie dokumenty w sprawie ustalenia warunków zabudowy....." Mam pytanie, skoro gmina ma juz wszystkie zgromadzone dokumenty, jak długo to moze jeszcze trwać? Czekam juz niecałe dwa miesiące... orientuje sie ktos? Byłbym wdzieczny za odpowiedz. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marcin34_Śl 29.10.2015 21:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2015 Witam, zawiadamia się wszystkie strony (sąsiadów). Jak każdy odbierze list to wtedy wydaje się warunki.Później jest 14 dni na uprawomocnienie się decyzji.Jestem na podobnym etapie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lotpaj 30.10.2015 20:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2015 (edytowane) zawiadamia się wszystkie strony (sąsiadów). Jak każdy odbierze list to wtedy wydaje się warunki. Teraz już nie zawiadamia się sąsiadów, o ile budowla nie narusza warunków zabudowy wobec sąsiedniej działki. Edytowane 30 Października 2015 przez lotpaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bejaro 30.10.2015 20:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2015 Teraz już nie zawiadamia się sąsiadów, o ile budowla nie narusza warunków zabudowy wobec sąsiedniej działki. Zawiadamia WZ to nie PNB czy zgłoszenie,tutaj nic się nie zmieniło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasiamirek1719513701 02.11.2015 19:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2015 WZ otrzymałem dzisiaj - u mnie trwało to równe dwa miesiące. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts