jolles4 21.10.2015 18:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2015 Witam,Kupiłam drewniany dom z lat 50 i planuje w nim remont. Parter ma 100 m2 i jest na nim położona klepka dębowa (nie wiem co jest pod spodem). Zauważyłam, że na środku podłogi jest jej spadek, widoczne są nierówności. Chciałabym na tej klepce dębowej ( trzyma się rewelacyjne) położyć panele. Zrywanie całej podłogi nie wchodzi w gre, znacznie podwyższyło by to koszt wykonania podłogi. Czy są jakieś sposoby aby usunąć nierówności z podłogi? Czytałam o podsypkach wyrównujących np firmy FERMACELL, zielonych płytach pod panele classen, wyrównanie podłogi płytą OSB znacznie podwyższy koszt podłogi, bo chyba trzeba ją położyć na całej podłodze (nie jestm pewna, tak mi się wydaje). Bardzo proszę o porade jaki jest najlepszy i najtańszy spsoób. Zaznaczam, że pozostawienie klepki drewnianej nie wchodzi w gre. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts