Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

MAłe mieszkanie 3 pokoje 44 m2

bubunia86

Recommended Posts

Witam

Mam problem z urządzeniem dwóch pomieszczeń w moim nowym M. Jest to kuchnia z aneksem oraz łazienka. Kuchnia jest nie duża bo 17 m2 a chciała bym mieć trochę blatu roboczego co przy tym układzie dla mnie jest nie możliwe do zrealizowania. Tak samo z łazienką mała i nie ustawna, chciałam w niej zrobić prysznic ale bez brodzika, taki z odpływem w podłodze lecz nie wiem czy to funkcjonalne i zda egzamin w tak małej łazience. Nie wiem jakie zastosować płytki i czy w ogóle to maja być płytki czy panele, aby optycznie powiększyć pomieszczenia .Pomocy :(

Z góry wszystkim dziękuje za pomoc

plan.JPG

[ATTACH=CONFIG]334849[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]334850[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]334851[/ATTACH] [ATTACH=CONFIG]334923[/ATTACH]

Dzięki bardzo ciekawe rozwiązanie, od razu mi się spodobało i kolory jak pode mnie :D tylko brakuje mi szafki ta pod zlewem jest jak dla mnie za mała przydała by się jakaś nad pralką, ale to już mały problem i lustra mi brak.

A po drugiej stronie można wstawić jakąś wiszącą szafkę koło grzejnika (na wizualizacji go nie widać, więc wstawiam drugą, tylko jakość nie jest zachwycająca). Wysoką, ale w miarę płytką żeby nie robić slalomu do prysznica. Cieszę się, że się podoba. Mała łazienka, nie koniecznie musi być jasna, trochę inne spojrzenie. A lustro to prawda, jest na całej długości od wc do pralki.

RENDER_1.jpg