Martula 12.07.2004 06:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2004 Przymierzam się do zakupu okien i drzwi zewnętrznych drewnianych ze Skrzydlnej od P.Zająca. Jeżeli ktos ma takie, proszę o opinię. Czy warto kupić (są aktakcyjne cenowo). Będę wdzięczna za informacje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aishan 12.07.2004 15:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2004 Witaj!Gdzieś na początku wątku Gupy Krakowskiej jest ten temat poruszany [generalnie dobra opinia - chyba Zielonej - ale kupiła ostatecznie tylko drzwi]. Ja też brałem pod uwagę okna i drzwi i byłem u nich. Okna ostatecznie wybrałem firmy Natura, nad drzwiami wewn. dalej się zastanawiam. Znam też gościa, który jest z ich okien jest bardzo zadowolony, ale to było specjalne zamówienie - dębowe, jakich standardowo nie wykonują. Moim zdaniem mają problem z odpowiednim wykończeniem okien, ale cena - fakt niezła.Pozdrawiam Aishan Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts