sebaele 22.10.2015 13:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2015 Witam, jakiś czas temu zakupiłem w Praktikerze baterię ścienną łazienkową. Po zdjęciu starej okazało się że nowa nie pasuję rozstaw minimalnie większy. Końcówki do regulacji zamurowane w ścianie więc nie ma możliwości nimi kręcić. 2 dni temu pojechałem ponownie do Praktikera aby wymienić nową baterię na inną z mniejszym rozstawem, sprzedawca poinformował mnie że wszystkie baterie ścienne mają ten sam rozstaw. Zdziwiło mnie to bo skoro stara pasuję to chyba są dostępne mniejsze prawda? Nie wiem co teraz mam robić a nie chciałbym kłuć kafelek . Może ktoś coś doradzi? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gersik 23.10.2015 09:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2015 Musisz tylko tyle odkuć aby dało się ruszyć krzywką i zmienić rozstaw podejścia. Rozkucie musi być na ryle małe aby po założeniu rozety nie było widać dziury. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sebaele 24.10.2015 21:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2015 Dziekuje za odpowiedz. A czy lepiej dokręcać krzywkę czy może odkręcać podczas ustawiania? Pytam bo nie wiem czy ruszy w prawo a w lewo nie chciałbym kręcić aby nie poluzować całego złącza tak aby nic nie ciekło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kontox 05.12.2015 10:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2015 Jeśli boisz się samemu to robić żeby niczego nie rozwalić to już lepiej przedzwoń po hydraulika i problem z głowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiesiek6308 05.12.2015 20:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2015 Jeżeli krzywki założone są na teflon to nie wolno cofać. Wiem, że nie pomogę za bardzo bo nie widzisz nic pod kafelkami ale zawsze lepiej w prawo chociaż ruszając jedną krzywką nie ustawisz baterii w poziomie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts