kasiamirek1719513701 22.10.2015 13:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2015 Witam Aktualnie jestem na etapie przepisania części działki którą przepisuje mi teściowa. Mam pytanie bo chciałbym nieco temat przyspieszyc, czy jesli otrzymam warunki techniczne przyłączy aktualnie na nr jej działki czy te warunki ktore otrzymam będą mogły służyć mi do działki która zostanie mi przepisana ale bedzie juz zapewne miała nowy nr? Byłem dziś w urzędzie i dowiedziałem się, że warunki zabudowy ktore maja do mnie dotrzeć za okolo tydzień będą wporządku dla mojej nowej działki ponieważ bedzie dołączone pismo, że warunki zabudowy zostaly stworzone na działce której otrzymam fragment, wiec WZ juz drugi raz jak niektorzy tutaj pisali nie bede musial organizować. Czy tak samo bedzie z warunkami technicznymi przyłączy? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GraMar 22.10.2015 14:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2015 Wydaje mi się, że warunki przyłączy do otrzymania pozwolenia na budowę nie są już konieczne od wejścia nowego prawa budowlanego.Zadzwoń do swojego PINBu zanim ołazisz się i wykosztujesz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasiamirek1719513701 22.10.2015 14:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2015 Do pozwolenia na budowe nie są potrzebne, ale tak czy siak bede musial je mieć aby przyłącza zrobić. Wiec zastanawiam sie czy juz moge to zalatwiac jak opisalem wyzej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jacek.zoo 22.10.2015 14:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2015 a do warunkow przylaczy nie jest potrzebna mapka? bo z tego co pamietam jest potrzebna a mapke dostaniesz dopiero po przepisaniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts