rgal 22.10.2015 13:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2015 Witam Mam taki problem - dom jest juz praktycznie gotowy, wszystko zrobione, nic tylko kończyć formalności i się wprowadzać... Tylko gazu nie ma... Tzn kiedyś bedzie, umowa podpisana, zgody wszystkie są, gazownia już nawet złożyła wniosek o PNB (rozbudowa gazociągu) i w ciągu najbliższych miesięcy to zrobią (podobno). Problem w tym że gaz ma służyć do ogrzewania budynku, drugim źródłem ogrzewania jest kominek. Pytanie - czy jest jakaś sensowna droga żeby uzyskać zgodę na zamieszkanie zanim to przyłącze zostanie zrealizowane? Po mojej stronie jest wszystko - tzn instalacja gazowa wewnątrz budynku oraz wewnętrzna linia zasilająca do granicy działki. Cytuj Odnośnik do komentarza https://forum.murator.pl/topic/205158-zako%C5%84czenie-budowy-bez-przy%C5%82%C4%85cza-gazu/ Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts