mrmeX 23.10.2015 03:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2015 Witam, mam trochę spadku na podjeździe pod dom. Teraz mam zrobione takWykorytowane, około 15-20 cm tłucznia zagęszczonego i na to kilka cm klińca też zagęszczonego. Problem taki, że przy wjeździe na moją drogę z drogi głównej od razu jest pod górkę i dodając gazu robią się dziury w tej mojej drodze. Od wiosny zrobiły się już dosyć spore. Plan doraźny jaki chciałem zrobić to wyrównać dziury, podsypać kilka cm klińca, wypożyczyć zagęszczarkę 400kg, ubić i posypać cementem, tak aby cement wszedł w kliniec. Dobre rozwiązanie? A może cement mieszać z piaskiem ostrym?Sąsiad ma zagęszczarkę 80kg czy taka by mi wystarczyła czy też lepiej pożyczyć np. 400kg?Dziękuję za porady Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DziadekT 23.10.2015 07:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2015 A nie da się ułożyć paru metrów kostki przy samym wjeździe z drogi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mrmeX 23.10.2015 08:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2015 Chciałem zrobić naprawę doraźną a jak fundusze pozwolą to w przyszłym roku położyć kostkę, bo jakby nie patrzeć to droga szerokości 3m razy podjazd 25metrów kostki najtańszej plus krawężniki, jakieś odwodnienie to pewnie z 10 tyś wyjdzie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts