Damian_go 21.10.2015 02:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2015 witam wszystkich forumowiczow.jestem Damian od miesiacnajestem posiadaczem wymarzonego uzywanego domu, lecz co mnie doprowadza do depresji, to przeciekajace balkony mokre plamy naelawacji po deszczu i pod balkonem:( czytalem troche i wiem ze nie mam hydroizolacji polozonej...ale juz chyba niestety zbyt pozno na jakikolwiek remont balkonow i polozenie hydroizolacji...moje pytanie brzmi co mam teraz zrobic? patrzec jak przez pare miesiecy do wiosny pojawiaja sie plamy na elewacji, i czekac az do srodka wejdzie gprzyb ? prosze pilnie o pomoc;( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skresz 23.10.2015 08:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2015 (edytowane) witam wszystkich forumowiczow.jestem Damian od miesiacnajestem posiadaczem wymarzonego uzywanego domu, lecz co mnie doprowadza do depresji, to przeciekajace balkony mokre plamy naelawacji po deszczu i pod balkonem:( czytalem troche i wiem ze nie mam hydroizolacji polozonej...ale juz chyba niestety zbyt pozno na jakikolwiek remont balkonow i polozenie hydroizolacji...moje pytanie brzmi co mam teraz zrobic? patrzec jak przez pare miesiecy do wiosny pojawiaja sie plamy na elewacji, i czekac az do srodka wejdzie gprzyb ? prosze pilnie o pomoc;( Jak dla mnie wcale nie jest za późno puki co nie ma -5 wiec można śmiało robić. Jak chcesz to zabezpieczyć to musisz zadbać by na to nie padało a to chyba łatwe nie będzie (możesz zawsze przykleić papę na płytki i coś to na pewno pomoże ) Edytowane 23 Października 2015 przez skresz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ra__f__al 25.10.2015 15:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2015 Bez hydroizolacji cały czas będzie przeciekać.Tak jak napisał przedmówca, dopóki nie ma mrozów to można spokojnie robić. W najbliższym tygodniu ma być "ciepło" także jeśli nic innego nie stoi na przeszkodzie to weź się za remont. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
beton44 25.10.2015 15:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2015 1. To w końcu co tam jest - taras czy balkony???Może jakieś zdjęcia dla pewności na początek ? 2. Rzeczywiście już trochę późno na jakieś takie remonty, teraz Wszystkich Świętych czyli najbliższy tydzień z głowy, a potem to nie wiadomo - może zimy nie być a może zacząć się 2 listopada. 3.Tym bardziej że zdaje się nie masz jak na razie żadnego pomysłu co robić /dlatego pewnie zakładasz wątek/ itd... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
turalyon 25.10.2015 18:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2015 Teraz żeby nie było strat kup folie w płynie, wysmaruj porządnie i przykryj szczelnie od góry folią budowlaną. A na wiosnę skuj wylewkę i porządną izolacje zrób Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts