Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

prosze o pomoc! przeciekajacy taras.pilnie !

Damian_go

Recommended Posts

witam wszystkich forumowiczow.jestem Damian od miesiacnajestem posiadaczem wymarzonego uzywanego domu, lecz co mnie doprowadza do depresji, to przeciekajace balkony :( mokre plamy naelawacji po deszczu i pod balkonem:( czytalem troche i wiem ze nie mam hydroizolacji polozonej...ale juz chyba niestety zbyt pozno na jakikolwiek remont balkonow i polozenie hydroizolacji...moje pytanie brzmi co mam teraz zrobic? patrzec jak przez pare miesiecy do wiosny pojawiaja sie plamy na elewacji, i czekac az do srodka wejdzie gprzyb ? prosze pilnie o pomoc;(

witam wszystkich forumowiczow.jestem Damian od miesiacnajestem posiadaczem wymarzonego uzywanego domu, lecz co mnie doprowadza do depresji, to przeciekajace balkony :( mokre plamy naelawacji po deszczu i pod balkonem:( czytalem troche i wiem ze nie mam hydroizolacji polozonej...ale juz chyba niestety zbyt pozno na jakikolwiek remont balkonow i polozenie hydroizolacji...moje pytanie brzmi co mam teraz zrobic? patrzec jak przez pare miesiecy do wiosny pojawiaja sie plamy na elewacji, i czekac az do srodka wejdzie gprzyb ? prosze pilnie o pomoc;(

Jak dla mnie wcale nie jest za późno puki co nie ma -5 wiec można śmiało robić.

Jak chcesz to zabezpieczyć to musisz zadbać by na to nie padało a to chyba łatwe nie będzie (możesz zawsze przykleić papę na płytki i coś to na pewno pomoże )

Edytowane przez skresz

1. To w końcu co tam jest - taras czy balkony???

Może jakieś zdjęcia dla pewności na początek ?

2. Rzeczywiście już trochę późno na jakieś takie remonty, teraz Wszystkich Świętych czyli najbliższy tydzień z głowy, a potem to nie wiadomo - może

zimy nie być a może zacząć się 2 listopada.

3.Tym bardziej że zdaje się nie masz jak na razie żadnego pomysłu co robić /dlatego pewnie zakładasz wątek/ itd...