ezg2014 23.10.2015 19:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2015 Mam następujący problem. W kabinie prysznicowej tuż po odkręceniu wody pojawia się przykry zapach, który znika chwilę potem. Początkowo myślałem, że to z kanalizacji. Sprawdziłem - syfon zalany i z niego nie śmierdzi. Dla pewności potraktowałem syfon kretem a potem domestosem. Nic to nie dało. Co może być przyczyną tego zapachu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
beton44 24.10.2015 04:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2015 https://pl.wikipedia.org/wiki/Legionella Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jacek.zoo 24.10.2015 06:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2015 apropo lagionelli, bo wiem zeby ja usunac co jakis czas trzeba podgrzac wode do ponad 60st, pytanie jak czesto i czy wystarczy w zasobniku zagrzac czy trzeba ta goraca wode przez rury puscic? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomaszs131 24.10.2015 07:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2015 Z tego co wiem to trzeba przegonić gorącą wode przez ruru przy odkręconych kranach... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts