dess 26.10.2015 12:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2015 Cześć, kupiłem odpływ liniowy firmy Kessel, taki: http://www.kessel.pl/produkty/wpusty-i-odplywy-liniowe/odplywy-prysznicowe/odplyw-prysznicowy-linearis-compact.html Zastanawiam się czy i jak zrobić mu uszczelnienie dookoła. Widziałem, że polecane są takie kołnierze zakładane wokół, ale niestety Kessel nie dokłada tego w zestawie. Mój model ma 95 cm i ciężko kupić taki kołnierz na ten wymiar. Jak można go założyć w takim razie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
plusfoto 26.10.2015 12:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2015 A w komplecie tego kołnierza nie było? Potrzebna Ci będzie jeszcze folia w płynie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dess 26.10.2015 12:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2015 Niestety nie było. Zamiast folii w płynie kupiłem dwuskłądnikową hydroizolację Mapei Mapelastic A+B, bo słyszałem że solidniejsza izolacja. Zastanawiam się tylko czy dawać ją tylko na podłogę i ściany pod prysznicem (z lekkim zapasem) czy gdzieś jeszcze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
janpolak 07.11.2015 16:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2015 Ja też kupiłem 750mm i jest w zestawie kołnierz, tkanina siatkowa do uszczelnienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts