Darek Volke 12.02.2017 11:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2017 Witam tak jak już wcześniej pisałem, ja robiłem najpierw wszystkie instalację następnie tynki a rurki od OC zabezpieczyłem deskami coby Panowie tynkarze ich nie zniszczyli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yaro137 12.02.2017 18:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2017 A dawał ktoś te tzw tynki gipsowe twarde? To chyba łatwiej sprzątać niż cem-wap? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ag2a 12.02.2017 21:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2017 Jest temat o tym w innym wątku? Lepiej sprząta się tynki cem wap niż gipsowe z posadzki (oprócz obrzutki którą trudno się usuwa po zaschnięciu) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jaaacek 03.05.2017 18:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2017 moim zdaniem : - elektryka - tynki - woda / ogrzewanie - wylewki moim zdaniem istotne jest przede wszystkim to, że tynkarzom ciężko uzyskać równy kąt z podłogą . miejsce styku z posadzką ciężko jest idealnie wyprowadzić na całej - długiej ścianie. Dużo lepiej jest tynkować nie do samego spodu ściany - a potem samowyrównującą wylewką uzyskać piękny kąt z podłogą. Kwestia syfu z tynków to inna sprawa - zdecydowanie się brudzi, chclapie, ciapie, a po tynkach czysta wylewka prezentuje się o niebo lepiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
surgi22 07.05.2017 23:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2017 To nie jest takie oczywiste jak piszesz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daras82 08.05.2017 12:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2017 Ja najpierw robiłem tynki- schną przy dobrej pogodzie około miesiąca- potem wylewki. Wylewki schną chyba raczej dłużej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AG_home 27.08.2018 08:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2018 Zdecydowanie najpierw tynki, potem wylewki. Wszelkie rurki i kable na podłodze zabezpieczyć (owinąć folią, dać arota, nawet deskami obić).Podczas tynkowania robi sie strasznie dużo syfu. Tynkarze może i posprzątają po sobie, ale i tak przed położeniem podłogi trzeba wylewki porządnie wyczyścić, to jest bardzo pracochłonne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
eryk77 07.09.2018 12:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2018 ElektrykaTynkiCO + wodaWylewki Wszystko gładko i przyjemnie bez problemów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts