Hubert-1984 27.10.2015 08:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2015 Witam mam problem i potrzebuje rady co zrobić.otóż mieszkam w małym bloku na ostatnim pietrze, mieszkania moja wspólna wentylacje ( jest to stare budownictwo, jeden kanał wentylacyjny, i dość szeroki )rok temu robiłem remont mieszkania i zamieniłem kuchnie z pokojem i teraz mam problem ponieważ w pokoju gdzie kiedyś była kuchnia (podemną sąsiad ma kuchnie i czasem czuć zapachy z kuchni . zastanawiam się czy nie dać jakiejś rury spiro 10cm od kratki w kierunku do góry i czy rozwiąże to problem ( rura nie zatka wentylacji) ale czy mogę tak zrobić i czy ma sens? jak według was ta sprawa wygląda ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gapcio.Rokowy 29.10.2015 13:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2015 wydaje mi sie ze sama rura typu spiro wystarczy ale bez zgody kominiarza i administracji sie na to nie porywaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts