mspider86 28.10.2015 10:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2015 Od dłuższego czasu mam następujący problem z oknem pcv (uchylne od góry). Pewnego dnia zablokowało się i teraz otwiera się tylko normalnie na bok natomiast nie da się go uchylić od góry. Co więcej, zablokowało się w ten sposób, że od góry jest spora szpara, której nie można domknąć. Idzie zima a mi wieje zimnem do mieszkania więc czas coś z tym zrobić. Co mogło być przyczyną zablokowania okna i jak naprawić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mspider86 29.10.2015 10:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2015 Przyjrzałem się jeszcze raz dokładnie wczoraj temu oknu i zlokalizowałem problem. Otóż okucie okna na jego bocznej części, w miejscu nad klamką a poniżej górnego bolca, dosyć odstaje jak widać na zdjęciu poniżej. Kiedy docisnąłem ten element, coś stuknęło i okno dało się szczelnie domknąć. Po otwarciu znów ten element odskakuje i potem ten sam efekt, brak możliwości domknięcia okna. Co z tym zrobić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jm.yarec 01.11.2015 07:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2015 Niestety jakość wykonawstwa jest typu polskiego - stąd problemy: "uchylając okno otwieramy na oścież" i wisi na jednym dolnym zawiasie.Nie widać jak odstaje ale pozostaje możliwość dokręcenia śrub w wypraskach ryglójących (na lakier stabilizujący) w optymalnym położniu . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mspider86 02.11.2015 10:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2015 Nie jestem ekspertem w tej dziedzinie i chyba nie do końca zrozumiałem co mam teraz zrobić. Mam odkręcić to odstające okucie i coś pod spodem dokręcić? Czemu to ciągle odskakuje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
antons 11.11.2015 09:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2015 Zepsuł mi się mechanizm zamykania w drzwiach balkonowych. W sensie zamyka się, ale okno jest nieszczelne. Czy można to jakoś naprawić? Chodzi o ten ząbek który nie przeskakuje na zawleczkę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wodanm 13.11.2015 08:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2015 (edytowane) Zepsuł mi się mechanizm zamykania w drzwiach balkonowych. W sensie zamyka się, ale okno jest nieszczelne. Czy można to jakoś naprawić? Chodzi o ten ząbek który nie przeskakuje na zawleczkę. Nie wiem czy sam to naprawisz ale raczej nie.Polecałbym skontaktować się w tym celu z serwisem. Niech serwis zobaczy Twoje okna oraz naprawi. Najlepiej teraz bo z dnia na dzień robi się w końcu coraz zimniej i jednak warto aby okna spełniały swoją grzewczą rolę prawda? Nie wiem skąd jesteś ale na montażu okien dobrze zna się Edytowane 9 Grudnia 2015 przez finlandia Reklamy są niezgodne z regulaminem forum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KamilK9 27.07.2020 13:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2020 Ja polecam Zakład Usług Wnętrzarskich Jarosław Kołacz. Świetny fachowiec, szybko naprawił mi okno. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AnonimowyAlkoholik 28.07.2020 12:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2020 Fascynujące. Więcej reklam nie masz w swojej ofercie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts