foormanek 28.10.2015 13:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2015 Witam,Do dwóch umywalek mam daleko od kotła gazowego, a recyrkulacji nie ma i nie będzie. Chciałbym pod umywalkami zamontować mini podgrzewacze elektryczne które by grzały ciepła wodę dopóki nie przypłynie ciepła z kotła, a w miarę jej napływu stopniowo się wyłaczały. I powinny być małe, żeby się zmieściły w miejscu przecięcia rury z ciepła woda. To jest już zbudowane mieszkanie ze wszystkim, nie buduję od nowa. Jakoś nie mogę znaleźć takich, wszystkie przeznaczone jakby wyłacznie do montażu na zimnej wodzie, a u mnie będzie jednak głownie ciepła, zimna tylko przez minutę, może mniej. Poza tym małe maja zwykle dedykowana armaturę, a ja chcę je dać niewidoczne na przecięta rurę. Czy sa takie urzadzenia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts