minia 12.07.2004 10:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2004 Chciałabym wiedzieć czy budując systemem gospodarczym z duzym udziałem pracy własnej trzeba zatrudniać kierownika budowy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marbo 12.07.2004 10:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2004 tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
caleb 12.07.2004 11:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2004 kierownik musi być, przynajmniej na papierze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marek30022 12.07.2004 16:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2004 Chciałabym wiedzieć czy budując systemem gospodarczym z duzym udziałem pracy własnej trzeba zatrudniać kierownika budowy? Z tego co wiem kierownik budowy jest potrzebny tam, gdzie wymagane jest pozwolenie na budowę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
QBQ 12.07.2004 16:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2004 jesli mowa o budowie domu (a to nie wynika jednoznacznie z zapytania, bo mowa jest ogolnie o budowie) to i owszem trzeba miec kierownika budowy. Natomiast w niektorych przypadkach (okreslonych Prwem Budowlanym - kierownik jest niepotrzebny, ale sa to obiekty male i raczej "drugorzedowe". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
minia 14.07.2004 14:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2004 Chodzi o budowę domu. Tak myślałam, że mimo wszystko jest potrzebny kierownik budowy, chciałam się tylko upewnić. Dziękuję bardzo za pomoc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts