gokart 29.10.2015 10:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2015 Witam zamierzam wymienić okno w pokoju syna i firma zaproponowała mi takie okno : (szer x wys) 1460x1405 Profil : AVANTGARDE ovlo classickolor : białyOkucia: SIGENIASzyby k=1,1 4/16/4 TermoSkrzydło 1:R 880x1405 Cena okna łącznie z obróbką, demontażem starego okna, parapetem to 800 zł dodatkowo dopłata jak bym chciał do pakietu trzyszybowego 100 zł. Muszę dzisiaj zdecydować się lub ewentualnie szukać dalej. Moje stare okna 18-letnie wymagają już wymiany, i mam pytanie czy te okno jest w miarę dobre ? oczywiści zdaję sobie sprawę, że jest to średnia półka ale czy nie są jakieś skandalicznie złe ? I czy warto dopłacić te 100 zł do pakietu trzyszybowego niby nie dużo ale jak nie ma być specjalnej różnicy to po co dopłacać. Okno montowane w w ocieplonym wieżowcu. Dziękuje za odpowiedź. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts