Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

ubrania dla pracowników

Wika23

Recommended Posts

A ile zamierzasz wydać?

Jesli tanio to w szmateksach specjalizujących się w ciuchach tego rodzaju nawet na alledrogo pełno tego.

Drożej w znanych sieciach budowlanych

W sklepach specjalizujących się w BHP .

No i tu problem ze stawkami dasz niskie to będziesz miał rotację i problem z ciuchami , Dasz dobre to problem z rentownością biznesu, ale roboty wykonywane rzetelnie bo ściągniesz w końcu fachowców

Sugeruje kupować w jednym typie ... to tak profesjonalnie wygląda . A nie jak zwykle ....banda poplamionych obszarpańców

Ach i zapomniałem

najtańsze standardowe podejście.... robol przychodzi ze swoim ubraniem, Ty jak się sprawdzi fundujesz buty z noskami i inny sprzęt BHP typu kaski okulary maski etc.

Minimum to rękawice (najtańsze zedrą się w dzień dwa, lepsze wytrzymają tydzień)

Jak współpraca z danym gościem owocna i liczysz na dalszą pracę- podwyżka sugerowana , fundujesz ubranie

najczęściej jest jednak tak, że każdy przychodzi ze swoim ubraniem, ale wtedy to rzeczywiście wygląda jak banda obszarpańców. Ja czegoś takiego nie uznaję i u mnie w firmie każdy ma odzież roboczą z nadrukiem z logo mojej firmy. Zamawiam co jakiś czas nową partię w hurtowni. Dzięki temu nie są to zbyt duże koszty, a rzeczy są dobrej jakości. Oczywiście niektóre elementy, jak rękawice to inna bajka. No i buty pracownicy mają mieć swoje. Ale spodnie czy bluzki i bluzy ja kupuję, tyle tylko, że jak ktoś wylatuje, to ubrania mi zostawia. Ale to już w zależności od ich stanu decyduję czy je zostawić dla nowego czy wywalić. No i zawsze coś na zastępstwo mam naszykowane. Myślę, że dzięki temu wygląda to w miarę profesjonalnie. Edytowane przez Redakcja