Wika23 29.10.2015 17:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2015 Załozylam firmę budowlaną. Możecie podsunąć gdzie kupić ubrania dla pracowników? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gnago 29.10.2015 19:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2015 A ile zamierzasz wydać? Jesli tanio to w szmateksach specjalizujących się w ciuchach tego rodzaju nawet na alledrogo pełno tego. Drożej w znanych sieciach budowlanych W sklepach specjalizujących się w BHP . No i tu problem ze stawkami dasz niskie to będziesz miał rotację i problem z ciuchami , Dasz dobre to problem z rentownością biznesu, ale roboty wykonywane rzetelnie bo ściągniesz w końcu fachowców Sugeruje kupować w jednym typie ... to tak profesjonalnie wygląda . A nie jak zwykle ....banda poplamionych obszarpańców Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gnago 29.10.2015 19:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2015 Ach i zapomniałem najtańsze standardowe podejście.... robol przychodzi ze swoim ubraniem, Ty jak się sprawdzi fundujesz buty z noskami i inny sprzęt BHP typu kaski okulary maski etc.Minimum to rękawice (najtańsze zedrą się w dzień dwa, lepsze wytrzymają tydzień) Jak współpraca z danym gościem owocna i liczysz na dalszą pracę- podwyżka sugerowana , fundujesz ubranie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Adrian1224 29.10.2015 19:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2015 Według mnie każdy pracownik powinien sam załatwiać sobie ciuchy i wszystkie ochraniacze.Wtedy będzie miał dokładnie to co mu pasuje najlepiej i nie będzie nic marudził. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
onil 30.10.2015 08:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2015 (edytowane) najczęściej jest jednak tak, że każdy przychodzi ze swoim ubraniem, ale wtedy to rzeczywiście wygląda jak banda obszarpańców. Ja czegoś takiego nie uznaję i u mnie w firmie każdy ma odzież roboczą z nadrukiem z logo mojej firmy. Zamawiam co jakiś czas nową partię w hurtowni. Dzięki temu nie są to zbyt duże koszty, a rzeczy są dobrej jakości. Oczywiście niektóre elementy, jak rękawice to inna bajka. No i buty pracownicy mają mieć swoje. Ale spodnie czy bluzki i bluzy ja kupuję, tyle tylko, że jak ktoś wylatuje, to ubrania mi zostawia. Ale to już w zależności od ich stanu decyduję czy je zostawić dla nowego czy wywalić. No i zawsze coś na zastępstwo mam naszykowane. Myślę, że dzięki temu wygląda to w miarę profesjonalnie. Edytowane 30 Października 2015 przez Redakcja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts