ozrek 29.10.2015 18:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2015 Witam mam do was pytanie, jak prawidłowo obrobić okno w blasze na rąbek, jak to wygląda z waszej strony ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jan P. 29.10.2015 18:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2015 Zrobić obróbkę z blachy z pokrycia i zapiąć boki a górę i dół zafelcować. Jan Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ozrek 30.10.2015 07:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2015 Zapiac boki tzn? A gore zafalcowac z bokami i blaCha ktore Nad oknem bedzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jan P. 30.10.2015 08:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2015 Zapiac boki tzn? Tzn. kliknąć. Jan Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ozrek 30.10.2015 17:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2015 Zabardzo niewiem jak wygląda sytuacja z dołem i górą okna, czy na dole okna przykręcam wentylacje co pod gąsiory i na to dopiero obróbka,czy bez, ?Na górze okna musze wygiąć własną obróbke z przegięciem którym blacha z góry jak przyjdzie się wczepi jak przy rynnie na okapie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Andrzej Wilhelmi 31.10.2015 00:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2015 Jan Ci to opisał i ja w swoim wątku też wraz ze zdjęciami. Na Forum nie da się bardziej szczegółowo tego opisać, to trzeba wypraktykować. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts