anielka41 29.10.2015 18:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2015 Witam,czy jest coś takiego jak koszyk na palnik kotła?Zastanawiam się czy w ogóle jest sens o czymś takim myśleć.Jak to może się fachowo nazywać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SUSPENSER 30.10.2015 17:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2015 Co ten koszyk ma robić ? Może chodzi o deflektor nad palnikiem dopalający spaliny ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anielka41 04.11.2015 17:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2015 Bardziej chodziło mi o coś na wzór przedłużenia palnika, aby mieć pewność, że wszystko się wypala... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marcus312 22.11.2015 10:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2015 aby mieć pewność, że wszystko się wypala... U mnie zabudowałem taki koszyczek moze on spełniac równiez role deflektora i zapobiega spadaniu z palnika niespalonego opału dziala drugi sezon Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts