Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

OKNA PETECKI i firma z Koszlaina

Recommended Posts

Kolego, nie chce nic za darmo chcę zapłacić i mieć to dobrze zrobione, jak chcesz to mogę Ci podesłać link do całej galerii zdjęć, firma nei jest prze zemnie szkalowana nie wiem gdzie to wyczytałeś, już pisałem, że ściana jest prosta okna też są prosto osadzone, problem jest w filozofii montażysty, który twierdzi, ze inaczej jak na 3cm od ściany mi nie zamontuje nawet na moje prośby aby dał ocieplenie pomiedzy roletę a nadproże (jest ono ocieplone od środka) z XPS-a o grubości 1cm, to kazał mi podpisać takie oświadczenie, że pozbawiam się wszelkich praw do reklamacji usługi.

Dobra tyle z mojej strony nie chce mi się juz dalej bić piany bezsensownie, chciałem sie z nimi dogadać ale niestety co chwila coś i nie miałem wyjścia jak też zacząć reagować, liczyłem bardziej na poradę jak to załatwić :D a nie, że mam krzywa ścianę :D temat można zamknąć lub usunąć,

• Odpowiedzi 62
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

trzy centymetry wysuniecia okna? I dziwisz sie ze takiego podpisu sie domagal? Ja mu sie nie dziwie, kazdy kto przyjdzie oceniac taki montaz stwierdzi ze jest nieprawidlowy i spie... Jesli oczywiscie nie ma podparcia kotwami Knesela czy JBD lub nie stoi na MOWO. Maks to 1 cm, dwa przy szerokim profilu w kolorze i od poludnia juz moze byc za duzo a 3cm to juz podparcie jest tylko polowa podparapetowki. To jest twoje zastrzezenie ? Ze nie chcial i chcial miec na pismie ze taki montaz narzucil mu Inwestor? Szcun dla niego za takie postawienie sprawy